Firefox 4: Imorgon är den stora dagen!

Det ögonblick som många av oss har väntat på är nästan här: om ingenting går fel ( och det finns små chanser att någonting går av spår ), Firefox 4, den största förbättringen av webbläsaren i ett år ( Firefox 3.6 släpptes för ett år sedan ), kommer att vara tillgängliga för dig att ladda ner och njuta av. Det är åtminstone det som ett inlägg från Mozillas ledande chef för plattformsteknik, Damon Sicore, på utvecklarforum säger.

Sicore har lagt till att det inte finns några problem för tillfället som skulle förhindra att webbläsaren sänds i tid och att om något kommer att hittas, kommer RC2 att släppas så snart som möjligt.

Firefox 4 är en av de största förbättringarna i Firefox-historiken. Den innehåller bland annat ett helt nytt designat gränssnitt, med flikar som ligger högst upp i fönstret som standard, samt integrerad Firefox Sync. Hårdvaruacceleration används som standard på datorer som använder Direct2D i Windows Vista och Windows 7. Det använder GPU-enheten för att ladda sidor, frigöra CPU-utrymme och göra laddningen snabbare.

Jag kan inte vänta med att se den sista, men till dess, hur är det med att lära mig hur du ställer in Firefox 4 som standardwebbläsare?