Inaktivera AutoPlay-videor i din webbläsare för att spara bandbredd

Vi har täckt hanteringen av din bandbredd med en uppmätt anslutning, men det är bara en del av lösningen när du använder dagens moderna Internet. Populära webbplatser som Facebook, Twitter och Instagram kan gå igenom en begränsad dataplan på några minuter. För mig är det helt frustration ibland när jag använder min smartphone för att dela mitt internet och sedan bläddra på en webbplats för att stöta på en automatisk laddningsvideo. Moderna webbläsare har inte ett alternativ för arbete offline längre; det var en praktisk tillbaka i dialogen. Men det finns några saker du kan göra för att minska effekten av bandbredd som ger upphov till auto-play-videor med din begränsade dataplan.

Det är också värt att nämna att auto-playing video på din tidslinje är bara rent irriterande för vissa människor. Så, även om du har extra bandbredd, kanske du vill inaktivera inställningarna för automatisk uppspelning där du kan.

Ändra inställningar för autoklay för sociala nätverk

Sociala mediewebbplatser som Facebook, Twitter och YouTube trycker automatiskt på videofilmer om du gillar det eller inte. Så här kan du inaktivera det eller minimera dess påverkan på dina data.