Windows 10 Ny kumulativ uppdatering KB3124200 tillgängligt nu

Microsoft rullade idag ut nya kumulativa uppdateringar KB3124200 för Windows 10 för datorer. Microsoft har inte släppt mycket information om uppdateringen än den erbjuder förbättrad funktionalitet. Det ger också din byggversion från 10586.29 upp till 10586.36.

Windows 10 Kumulativ uppdatering KB3124200

Enligt Microsoft Support-sidan om den här nya uppdateringen:

Den här uppdateringen erbjuder förbättrad funktionalitet för Windows 10 Version 1511.

Uppdateringar för Windows 10 Version 1511 är kumulativa. Därför innehåller detta paket alla tidigare utgivna korrigeringar (se 3116900). Om du har installerat tidigare uppdateringar kommer bara de nya korrigeringsfilerna som finns i det här paketet att hämtas och installeras på din dator.

Som alltid får du den senaste uppdateringen automatiskt, men om du inte vill vänta kan du fånga den manuellt genom att gå till Inställningar> Uppdatering och säkerhet> Windows Update .

Självklart måste du också starta om datorn för att slutföra uppdateringsprocessen. Men du kan alltid schemalägga omstart för en tid som fungerar bäst för dig. För mer om det, läs vår guide om hur du schemalägger Windows 10 Update startar om.

Efter omstart, starta Kör från den dolda snabbåtkomstmenyn, skriv: winver och tryck på Enter. Där kan du se att ditt Windows 10 byggnummer har hoppat upp lite.

Idag rullade Microsoft också ut Windows 10 Mobile Insider Preview Build 10586.36 som gör datorer, tabletter och Windows Phone alla i samma byggnad.

Det här borde vara de senaste uppdateringarna vi ser till Windows 10 fram till januari, medan Microsoft-ingenjörerna tar en del mycket intjänade fridag för semestern.

Microsoft exec Gabe Aul nämnde informationen om tidsfristen i hans inlägg på Windows Experience-bloggen:

Denna årstid gör många av oss möjlighet att tillbringa tid med familjen och ta lite semester, så ingenjörsarbetet kommer att springa i en långsammare takt och många av våra nyckelpersoner som kör vår flygningsprocess kommer att vara ute (inklusive mig: -)) Det betyder att vi inte släpper några nya byggnader till Windows Insiders till januari, för både PC och mobil.