Beat Stomper - Apples gratis iTunes App i veckan

Den här veckans gratisapp är jumper spelet Beat Stomper. Normalt är det $ 2, men du kan hämta det gratis från iTunes till torsdag den 22 juni.

Vad är det?

Tänk dig Breakout korsad med Rock Band. I det här spelet är ditt mål att hålla bollen uppe i luften. Minuten bollen missar sitt mål slutar spelet. Inga andra chanser eller extra liv. Du måste gå hela vägen tillbaka till början när du gör ett misstag.

Ljudet här är fokus. Killer ljudspåret som förbättrar spelet. Om du inte använder hörlurar på den här saknar du verkligen.

Vem är det bra för?

Det här spelet kräver stark koordinering av ögonen på ögonen. Du måste också acceptera den minut du gör ett misstag, du börjar om igen. Jag kan se barnen bli frustrerade lätt med det "inga andra chanser" -metoden.

Om du vill komma långt i spelet behöver du din odelade uppmärksamhet. Du kan inte sluta, även för en sekund, annars, spelet över! Inte alla har den typen av tid att begå sig för ett spel.

Ska du ladda ner det?

Spelet tar upp endast 135 MB. Jag tar bort det för att jag blev för frustrerad över det engagemang som spelet kräver. Även om jag är säker på att spelet skulle vara kul om jag kunde spendera mer tid med det, är fritiden inte något jag har, åtminstone för nu.