Fantastiska gratis iPad-spel: Zen Pinball

Jag måste erkänna, jag suger för flipperspel. Idag hittade jag en utmärkt gratis app för iPad som heter Zen Pinball. Det låter dig spela ett bord gratis.

Medan Zen Pinball bara ger dig ett gratis bord - det är ett fantastiskt bord. Trollkarlens Lair är ett vackert bord som ger timmar av njutning.

Du kan spela i antingen stående eller liggande läge. Tryck på kameraknappen för att växla mellan åtta olika kameravinklar på bordet.

Spelet är bra med fysikmotorn som den använder. Det finns flera utmaningar och prestationer att utforska medan du spelar spelet. Styr flipparna genom att trycka på vänster och höger sida av skärmen. Du kan knuffa bordet en gång i taget också. Den har multiplayer med upp till fyra spelare med Hotseat-alternativet.

Anmäl dig för OpenFeint att dela dina prestationer och höga poäng online med dina vänner.

Om du vill ha fler tabeller kan du köpa dem i appen. Övriga tabeller är 0, 99 - 1, 99 vardera. Här ser Wolverinebordet ut.

Zen Pinball är också tillgänglig för iPhone och iPod Touch, men jag tycker att den större skärmen fastigheter på iPad ger ett roligare spel. Jag sprang det på min iPod Touch (4: e Gen) och gameplay var lite långsammare och styr mindre responsiv.

Om du är en fläkt av flipperspel, kolla in den här. Grafiken, ljudet och gameplayen är toppklass. Trollkarlens Lair-bord är helt gratis och en skväll att spela.

Medan vi är föremål för flipperspel, om du kommer ihåg klassiska 3D Space Cadet-flipperspel på gamla versioner av Windows, kan du också lägga till den i Windows 7 också. Ha så kul!