FCC-arkivering bekräftar sannolikt en 10-tums Kindle Fire 2

Om du väntar på efterföljaren av den populäraste Android-tabletten, goda nyheter. Det verkar som Kindle Fire 2 kan ha gått igenom FCC. Och enligt etikettbilden kommer den att ha en 10 tums skärm. Tablet-fanatiker Nate Hoffelder sorterade genom FCC-listorna och hittade en incognito-tablettinsändning som sannolikt kommer från Amazon i slutet av sakerna. Denna typ av sekretess stämmer perfekt med Amazons tidigare inlägg för Kindle-familjen tabletter, inklusive den första Fire. Hur kan vi vara säkra på detta är Amazon och inte något annat företag? Tja enligt Hoffelder:

"Jag känner inte till någon annan enhetstillverkare som är här besatt av sekretess. De små killarna skulle inte slösa bort pengarna; de skickar saker igenom under deras namn eller dennes kinesiska partner. Och så långt jag vet har de stora killarna alla använt sitt eget namn.
Detta skulle behöva vara någon ny - eller det är Amazon. Jag går till Amazon. "

Om det verkligen är Kindle Fire 2, bekräftar den här nyheten att frisläppandet fortfarande är planerat för sin Fall release; troligen oktober eller början av november.