Aviary s 30 Days of Rock spyder upp sin musik skapare

En stund tillbaka pratade vi om en online kreativ svit som heter Aviary. I helgen skakar aviary-teamet lite upp och lanserar vad de kallar 30 Days of Roc. Som en del av kampanjen kommer de över 30 dagar att lägga till totalt 50 musikinstrument till sin online Music Creator webapp, Roc.

Om du inte är bekant med Roc, är det en online musik skapande webapp som kör helt i "molnet." Det liknar vad vissa kanske har använt tidigare med JamStudio, men Roc gör ett bättre jobb på det. Roc har en välkänd uppsättning instrument, en mängd olika beatmätningar och ett lättanvänt gränssnitt.

Nu tidigare talade vi om Roc som bara en beat maker, men med introduktionen av alla dessa nya ljud tror jag att du kommer att kunna göra en hel del mer än bara slår; Om du är kreativ nog kan du göra en hel sång! För att starta saker har de redan släppt en uppsättning 5 Human Beatbox-paket som innehåller flera ljud i varje förpackning. Senare utgåvor kommer att hända måndag-fredag ​​för nästa månad.

Om du vill höra en förhandsgranskning av vad du kan göra med det nya röstpaketet har Aviary-användare Styromus skapat ett helt nytt spår som du kan förhandsgranska här.

För att hålla dig uppdaterad om utgåvan av nya Roc-ljud genom att besöka Aviary's blogg, där de kommer att meddela uppdateringar som de äger rum.