Apple-kartor är mindre noggranna än Google och Bing Study Says

En av de främsta anledningarna till att Google Maps fick över 10 miljoner nedladdningar inom de första 48 timmarna av att vara tillgänglig för iPhone beror på hur fruktansvärt Apple Maps-upplevelsen är. När det inte ger användarna i Australien felaktiga riktningar och får dem att gå vilse i farliga områden kan den inte hitta vissa företag eller rapportera dem på felaktiga platser. Men hur illa är Apple Maps jämfört med Google Maps eller Bing?

En undersökning som gjorts av CrowdFlower fann Apple Maps är tre gånger mer sannolikt att få sina användare förlorade jämfört med Google Maps. Resultaten av studien hittades genom att välja 1.000 slumpmässiga företagsförteckningar i USA och 100 listor i Storbritannien och jämföra dem mellan Apple Maps, Google Maps och Bings resultat.

CrowdFlower ville först se om varje tjänst som användes i studien skulle hitta platsen för de slumpmässiga företagen, och om de hittades om riktningarna skulle leda till verksamheten. Resultaten, som inte var överraskande, visade att Apple Maps var den värsta av de tre riktlinjerna, eftersom endast 75% av företagen hittades. Microsofts Bing kom på andra plats, hittade 80% av företagen och Google Maps ledde packet och hittade 85% av företagen i USA. Apple Maps och Bing gjorde värre att hitta företag i Storbritannien jämfört med Google Maps, vilket fungerade bättre än det gjorde hitta amerikanska företag.

Den andra delen av studien, som tittar på riktningen av de tre tjänsterna, hittade Apple Maps igen i botten av gänget, eftersom CrowdFlower fann sina sökningar resulterade i 3-4% felaktighet, kom Bing i andra med 1, 5% felaktighet, och Google Maps svävar omkring 1% felaktighet. De mest framträdande resultaten var riktningsgivande i Storbritannien, eftersom Google Maps gav 3% felaktiga riktningar, Bing 4% och Apple Maps gav en hel del 30% av felaktiga riktningar, vilket gör ansökan ganska oanvändbar i det landet.

Denna studie ger ett svart öga till en redan bekymrad kartservice från Apple. Problem för företaget tycktes börja med Apple Maps som visar populära globala landmärken förvrängda eller helt enkelt saknas. Sedan släppte Apple huvudet på IOS Scott Forstall från sina uppgifter. Uppföljt av polis i Australien utfärdar en varning för att inte använda Apple Maps. Faktum är att Apple-vd Tim Cook skrev ett brev till kunder som rådde dem att använda Bing, Google och Nokia Maps istället. Vad kommer härnäst?

Vad är din erfarenhet med Apple Maps? Har du stött på problem eller gått vilse med dem? Var du en av de 10 miljoner som omedelbart bytte till Google? Lämna en kommentar och meddela oss.