Så här rensar du Outlook 2013 AutoComplete

Auto Complete är en funktion som går hela tiden tillbaka till Outlook 2003. Den här funktionen föreslår automatiskt e-postadress när du börjar skriva i fälten Till eller CC. Om du vill avmarkera eller inaktivera den här funktionen av någon anledning, är det ännu enklare i Outlook 2013.

Rensa enskilda inlägg

Börja komponera ett nytt e-postmeddelande. I fälten börjar du skriva in en e-postadress och du får se några autofyllda e-postmeddelanden som matchar i ett verktygstips. Klicka på ikonen Radera (X) för att permanent ta bort autofullständig post.

Rensa alla autofullständiga poster

Outlook 2013 kan du nuke alla dina AutoComplete-poster på en gång. För att rensa dem måste du först klicka på Arkiv-menyn.

Från menyn Arkiv klickar du på alternativknappen.

I Alternativ, klicka på fliken Mail och bläddra sedan ner till avsnittet Skicka meddelanden. Klicka på knappen Empty Auto Complete List.

En bekräftelse ruta visas, klicka på Ja. Hela AutoComplete-cachen raderas helt.

Inaktivera AutoComplete

Om du inte vill använda AutoComplete alls, avmarkera listan Använd autofyllning för att föreslå namn när du skriver i rutan Till, Cc och Bcc Lines. Den är placerad till vänster om den tomma listan Auto-Complete List.