Fråga läsarna: Xbox One eller PlayStation 4?

Vi har haft en vecka för att smälta meddelandena från Microsoft och Sony vid årets E3 -Electronic Entertainment Expo. Båda företagen verkar ha olika strategier för marknadsföring av de nya konsolerna. Sony riktar sig mot spelgemenskapen och Microsoft går efter en bredare publik genom att vara ett "all-in-one underhållningssystem".

Playstation 4

Sony fick en stående ovation på sin E3-presentation när den tillkännagav fullt stöd för begagnade spel, inget krav på onlinespel för singelspelare och ett startpris på $ 399. PS4 inkluderar dock inte PlayStation Eye - Sonys version av Kinect. Användare kan inte heller spela multiplayer-spel utan en PlayStation Plus-prenumeration - dess version av Xbox Live.

Titta på hela PlayStation 4 E3-meddelandet

Xbox ett

Microsoft presenterade Xbox One några veckor före E3 och fokuserade främst på sina TV- och underhållningsfunktioner. Sedan vid E3 fokuserade företaget mer på spel och meddelade startpriset på $ 499, vilket inkluderar den nya Kinect.

Xbox One E3 Announcement

Naturligtvis finns det mycket mer detaljer att överväga när man jämför de två, och människor gör passionerade argument på båda sidor. I slutändan skulle jag anta att kunder som är lojala mot sitt varumärke kommer att skämma bort vad deras företag erbjuder direkt. Vilken som blir segern i de så kallade "konsolkrigen" återstår att se.

Så, med "fanboyism" som körs på väldigt hög nivå, vill vi veta dina tankar. Kommer du att få en PS 4 eller Xbox One som din nästa spel- / underhållningskonsol? Lämna en kommentar och berätta vad du tycker!