Google Translate for Android får nya utseende och funktioner

Jag har berättat om att Android Market är den snabbast växande appbutiken för några dagar sedan, nu är det några mer intressanta Android-nyheter. Google har meddelat att Google Translate Android-appen bara fått ett nytt ansikte, liksom några nya funktioner, som Google Mobile-bloggen berättar för oss. Låt oss se vad det handlar om.

Jo, först och främst har appen ett nytt ansikte, och det är en renare ( eller så ser det ut till mig ) vilket är det första jag märkte efter att ha tillämpat uppdateringen. Nästa sak som jag märkte var drop-down-rutorna som visar att språken har förbättrats, och detsamma kan man säga om ingångslådan. Ändå är den mest intressanta funktionen ( även om den fortfarande finns i alfa-scenen ) Konversationsläge . Endast tillgänglig för engelska och spanska för tillfället, med den här funktionen kan du få en röstsamtal översatt fram och tillbaka i realtid. När du har skrivit något i inmatningsrutan kan du trycka på " Ange samtalsläge " i den nedre delen av gränssnittet. Om du trycker på mikrofonen bredvid respektive språk och talar i telefonen bör du höra vad du sa översatt till det andra språket.

Av någon anledning, även om jag installerade biblioteken blev jag uppmanad att installera, tycktes den här funktionen inte fungera just nu. Förhoppningsvis kommer det att inom en snar framtid.

Även om det inte är en ny sak längre, älskar jag bara SMS-översättningsfunktionen, som låter dig välja ett meddelande från din telefon och översätta det på några sekunder.

Har du provat det än? Vad tycker du om det?