Fråga läsarna: Vilken teknikutrustning vill du ha i år?

Det är den tiden på året och alla köper gåvor till de människor som utgör våra liv - medarbetare, vänner och familj. Nu är vi inte för gamla för att vara lika glada att vi slår öppen present som när vi var fem år gamla. Ibland får du den känslan när du får den senaste tekniska gadgeten du har velat ha hela året.

Det finns definitivt för många enheter att inkludera i den här artikeln, men här är några idéer för att få dig att tänka på tekniska gåvor, antingen att du ger till någon annan eller den du vill ha.

2014 Tekniska presenter

Här är några av de mer uppenbara tekniska enheterna att välja från i år från Amazon Fire TV-staven på 39, 00 dollar till ett par tusen du kan spendera på en utsmyckad Surface Pro 3.

Amazon Fire TV - Perfekt för dem som gillar kvalitet mobila spel uppskalad till den stora skärmen tillsammans med deras multimedia fix. Amazon säljer också en certifierad renoverad låda för 79, 99 USD

Amazon Fire TV Stick - Om du är Amazon Prime-medlem och får dina filmer och TV via Amazon, är det billigare att gå, men spel här tar en baksätet men kostar bara 39, 00 dollar.

Apple iPhone 6 - Den lyxiga nya Apple-telefonen med mer ström under huven, lite större skärm vid 4, 7 "eller få iPhone 6 Plus om du vill ha Apples största iPhone-skärm till dags dato, komma in på 5, 5" och den senaste versionen på iOS 8 är förinstallerad (priset varierar mellan operatörer och planer)

Roku 3 - Det här är den nyaste Roku 3 set-top boxen som är plattform agnostic, och innehåller nästan alla stora streamingmedietjänster som Amazon, Netflix, Hulu Plus och Spotify. Naturligtvis finns det inget Apple-innehåll, men om du bor i Apple-ekosystemets chanser har du redan en Apple TV.

Chromebook - Endast Chromebook från Google är mycket prisvärd och är ett bra val för användaren som gör lätt datorarbete, det vill säga email, shopping, bloggar, casual games och lätt ordbehandling. Plus, en Chromebook är mycket prisvärd.

Surface Pro 3 - Microsofts nya Cadillac ultrabook med avtagbart tangentbord, 12-tums skärm och en Intel Core 15 eller i7 och en hälsosam mängd RAM som kör Windows 8.1 så som det var meningen att det skulle köras. Surface Pro 3 är perfekt för Windows entusiaster, som kanske är dig själv!

För att inte nämna, Windows-telefoner, Android-smartphones och tabletter, iPads ... Ok, du får idén ...

Så du har blivit up-to-date med de nuvarande prylarna som kom ut i år, och det vi vill veta är: Vilken enhet ser du mest fram emot att få eller kanske till och med ge som en gåva till någon annan?

Kommentarerna nedan är öppna, låt oss veta vad som finns på din tech önskelista!