Apple iOS: Fem sätt att hitta gratis och rabatterade applikationer

Det finns verkligen ingen brist på appar som finns tillgängliga för din iPhone, iPad eller iPod touch. Att hitta de du behöver är en skrämmande uppgift. Här är en titt på fem sätt som hjälper dig att hitta nya appar som är gratis eller diskonterade.

AppShopper

AppShopper är en universell app för att hitta appar. Ladda ner det direkt till din iDevice för att hitta nya appar och när de är till salu. När du startar AppShopper får du en lista över de populäraste programmen som har prissänkning, har uppdaterats eller är nya i iTunes App Store.

En egenskap som jag verkligen gillar är önskelistan. Det låter dig lägga till apps i listan och meddelar dig om det finns en prisnedgång eller försäljning på den.

Drill ner appar baserat på dess kategori, pris och betyg. AppShopper-webbplatsen är ett utmärkt verktyg för att hålla koll på nya appar och prisändringar när du är på din dator.

Aktivera Genius

Om du inte vill installera appar för att hitta appar, aktivera Genius for Apps på din enhet. Starta App Store, tryck på Genius och sätt på den. Genius rekommenderar liknande appar baserat på vad du redan har laddat ner.

På iPad rekommenderar Genius for Apps iPad optimerade appar som finns på din iPhone eller iPod touch.

Appsfire


Appsfire gör ett par intressanta appar för att hitta appar. Det liknar AppShopper, men fokuserar mer på appar som nu är gratis. Det låter dig bläddra i kategorier, kontrollera appbetyg och hämta apper.

Appstream är ett coolt sätt att hitta nya appar visuellt. Användargränssnittet är intuitivt visar en ständigt flytande grafik av appikoner. Tryck på en ikon för att få en popup som beskriver appen och visar skärmdumpar.

App Store-filter

Du kan göra mer än att söka i App Store för att hitta iPad-appar. Det låter dig filtrera genom appar för att begränsa sökfrågan. Drill ner vad du letar efter pris, kategori, kundbetyg och enhet.

Gratis App Tracker

Håller sig på gratis apps-temat ger Free App Tracker dig en lista över tidigare betalningar för appar som nu är gratis. Det låter dig söka efter betalda appar och kommer att spåra dem och meddela dig när det finns en prisnedgång eller de är gratis.