Topp fem gratis Android Nvidia Tegra Zone Games

Om du äger en Transformer Prime, vet du hur söt grafiken är. Ett bra sätt att dra nytta av grafiken använder din surfplatta för spel. Här är fem fantastiska gratis konsolkvalitetsspel från Nvidia Tegra Zone.

Plocka upp var jag slutade med det jag bäst gör, jag kommer att fokusera på er med Transformer Primes och andra Tegra-enheter. Jag presenterar stolt för dig fem grova Nvidia Tegra Zone-spel som du kan spela gratis! De flesta av dessa spel är ganska stora eftersom de är konsolkvalitet. Det betyder att de ser jättebra ut på Prime, och ännu mer när de används via HDMI till en stor skärm.

Ett par av dem är i öppen beta, så kom ihåg om du bestämmer dig för att kolla in dem. Funktioner och gameplay kommer att förändras, och det är vanligtvis en bra sak.

Ända sedan min fullständiga Android-webbläsares recension har jag otrevligt spelat spel på min Transformer Prime för att berätta vad du borde och borde inte slösa bort din tid på. Här är mina fem bästa spel som hämtats direkt från Nvidia Tegra Zone. Fortsätt läsa till slutet för en särskild sjätte pick. Det är inte ett spel, men om du har en Tegra tablett hittar du det intressant.

Zen Pinball THD av Zen Studios

Jag är en flippersfreak! Inte så mycket på spelutrustning som jag älskar den riktiga saken, men jag tror att detta kan vara det näst bästa för Kirby's Pinball Land på Gameboy Old School och Metroid Prime Pinball-spel på DS. Båda som jag grundligt haft. Berörd på Play Store som den ultimata pinballupplevelsen på Tegra-enheter, och jag måste hålla med dem. Det är inte som att jag spelade varje enda flipperspel där ute, men jag har spelat tillräckligt för att veta att den här är helt fantastisk.

Det är gratis, men där de får dig är tilläggen via inköp i app. Om du blir uttråkad av bordet kommer den med; du kan köpa mer. Det finns också massor av underbord och spel inom huvudbordet, när du väl kommit in i det lite. Jag spelade ett par timmar och blev inte uttråkad, och det var på fria bordet som det kommer med. Jag kommer att kolla tillbaka och se vilka andra tabeller uppdateringarna ger.

Du kan köpa olika spelversioner, direkt från appen. Några av tabellerna är bara $ .99 och Marvel-tabellerna är $ 1, 99. Det finns också en Epic Quest-tabell som du kan köpa för under en buck, som legenden har det, är där RPG och Pinball möts. Det blir inte mycket mer spännande än det. De olika tabellerna ser vackert ut på premiären, speciellt Marvel-borden. Du kan få Fantastic Four, Thor eller Wolverine-bordet i handel för ett par greenbacks via Google Play.

Ett coolt sätt att stödja utvecklarna, och mycket bättre än att få dig att köpa vapen för att göra det genom nivåer som i några andra spel vi är fans av. Åh, och nämnde jag att OpenFeint är aktiverat? Om du gillar pinball även lite, kommer du att älska Zen Pinball. Den är också tillgänglig för iPad, iPhone och iPod touch.

Dungeon Defenders: Second Wave av Trendy Entertainment

Jag brukar inte vara ett fan av tornförsvarsspel, men då är det inte ditt normala tornförsvarsspel. Det är tornförsvaret med någon action RPG blandad för att skapa en fantastisk och intuitiv spelupplevelse. Det finns ett ensamspelarsolotillstånd eller en realtids plattformsplattform online multiplayerversion. Jag är ett stort fan av spel som låter dig spela online med dina vänner oavsett om du har samma operativsystem på din enhet som de gör.

Tänk på att spelet använder ett ton bearbetningseffekt, för att inte tala om nätverksanslutning om du spelar på nätet, så det dränerar batteriet ganska snabbt. Se till att du spelar när du är inkopplad och den är en nonissue. Jag tog det Prime ner till nästan ingenting från en full laddning på knappt några timmar. Det tog också för evigt att ladda ner, och det är på min 30 Mbit kabelanslutning. Inte säker på om servern som var långsam eller det faktum att när det var klart, hade jag just under en spelning mindre lagringsfri. Hur som helst var det väl värt att vänta.

Som alla spel gör i Tegrasonen drar Dungeon Defenders: Second Wave full nytta av Tegra 3 som använder Unreal Engine 3, och enligt Tegra Zone-beskrivningen är "den enda mobila versionen som rivaler grafikkvaliteten hos sin PC och konsol motsvarigheter. "

Spelar utan att köpa någon mana eller djur eller utrustning i spelet, fann jag fortfarande att det var ett supersnyggt spel som kommer att döda många timmar av ditt liv. Dungeon Defenders: Second Wave stöder också 3D på 3D-skärmar med HDMI 1.4-stöd. Du vet, om du är i sånt.

Galaxy On Fire 2 av FISHLABS Entertainment

Detta är ett av mina favoritspel som jag har granskat hittills, främst för att jag är ett stort fan av flygande canard och andra små ultraljud, liksom alla flygspel som någonsin gjorts. Jag älskar att flyga, och när jag var yngre tog jag stor stolthet över att vara en Top Gun ess i båda dogfights och landa jet i slutet av uppdrag. De av er som spelade den ursprungliga Top Gun kan uppskatta kompetensen.

Hunden kämpar i Galaxy on Fire 2 påminner mig om Starfox 64 eller 3D Galaga remake som de gjorde. Mycket smidig och lätt att vänja sig, speciellt på en stor skärm. Malmgruvan är kul eftersom du måste hålla borren centrerad på en förbryllande sätt, så att du håller din uppmärksamhet ett tag. Uppdrag är roliga, och som alla spel som jag har granskat från Nvidia Tegra Zone ser fantastiskt ut på premiären. Planeten texturer är helt enkelt vackra.

Fishlabs använder sin egen i 3D-renderad motor som heter ABYSS. Du kan spela gratis så mycket som du vill ha obegränsat i det första solsystemet, men om du vill komma åt hela galaxen, över 20 solsystem och för att slutföra hela sex till tio timmars storyline, måste du låsa upp spelet via ett köp på $ 14, 99 i app. Jag märkte några konstiga glitches på premiären när menysystemet skulle komma upp. Det glötte också när jag försökte titta igenom alternativen. Återuppta premiären fixar problemet.

Sammantaget ett roligt spel om du vill göra några snabba rymdskeppskampar, malmbrytning eller uppdrag. Plus, om du har pengar att släppa är det definitivt värt pengarna att förlora dig själv i storylinen, även om jag lyckades göra det i den fria versionen. Precis som deras Google Play-sida säger, är det science fiction-simuleringen med verklig konsolvädjan. Jag gillar spel som låter dig spela både här och där i tio minuter i taget tillfälligt eller dyka in i storylinen. Jag skulle behöva hålla med, Galaxy on Fire 2 har allt.

Soulcraft THD Beta av MobileBits

De flesta av dessa Tegra Zone-spel låter fantastiskt med hörlurar och bör alltid spelas så långt som möjligt. Det finns något om musikens ljudspår i Soulcraft Beta som är lika episk som det är fantastiskt. Uppmärksamheten på ljuddetalj är fantastisk, spelningen är fin och slät, och om jag inte visste något bättre skulle jag säga att du inte skulle veta att det var en beta bara av spelets utseende.

Jag gillar hur du har olika möjligheter beroende på hur du väljer att använda dina stavar. Du kan också spela Soulcraft med en kontroller.

Storylinen är intressant i denna free2play action RPG. Från Google Play-sidan, "Med människor på randen för att upptäcka hemligheten i det eviga livet, gör änglar och demoner en pakt för att proklamera apokalypsen för att kunna materialisera in i den verkliga världen, bekämpa människorna och hålla livets cirkel intakt . SoulCraft låter dig spela som en ängel, demon eller mänsklig - det är upp till dig som vinner denna kamp. "Jag är en suger för spel som innebär att hålla livets cirkel intakt. Black & White var en av mina favoriter.

Spelet är utvecklat av en liten indie spelstudio, och de tar förslag på spelet i sina forum. Om du vill hjälpa till att skulptera 1.0-versionen av Soulcraft, bli aktiv.

Dark Meadow: Pacten av Phosphor Games

Det här är en av de mer visuellt fantastiska spelen, speciellt om du gillar att bli mysig med din Prime och tända lamporna, sätt på några hörlurar och bli nedsänkta i grafiken som Unreal Engine 3 levererar. Det är också bra på vintern, på grund av det här spelet, som i stort sett alla Tegra Zone-spel, får premieren bli snäll och varm.

Från och med nu är Dark Meadow: Pacten endast tillgänglig för Tegra 3-enheter, men de säger att Tegra 2-support kommer snart. Dark Meadow är ett vackert första-action-äventyrsspel med en mycket mörk twist. Det här spelet påminner mig om den mörka Alice-remakeen eller någonting ut ur originalet FEAR Det är den typ av spel som får dig att hoppa från spänningen. Ja, jag är en man, och det här spelet fick mig att hoppa. Jag är okej med det.

Som de säger på Tegra Zone-sidan, kämpar spelarna för att komma undan en mörk sagolik värld fylld av fantastiska varelser som är böjda på att förstöra dem. Allt i! Jag tycker om hur spelningen flyter tillsammans med berättelsen, eftersom många spel tenderar att göra idag, som arbetar i spelhandledningen med historien. Det är alltid roligare på det sättet.

"Nå, det finns två av oss, och kanske, om vi hjälper varandra, kan vi komma ut ur denna plats." Ja, lycka till med det. Jag har lekt i timmar och kan fortfarande inte komma ut därifrån.

Det sista jag skulle vilja rekommendera till dig i närheten är den nya Nvision-appen från Dialect. Jag var super imponerad av all den coola informationen och artiklarna, mestadels välskrivna, fokuserade på spel, filmer, gadgets och teknik i avancerad grafik. Jag förväntade mig inte mycket av den här appen men blev glatt överraskad av hur smidig det flödade när innehållet visades. Så om du har en Tegra-driven tablett, bör du också kolla in Nvision-appen. Som jag sa är det för närvarande i beta och kan hittas här.