Amazon börjar svart fredag ​​för en hel vecka från morgon

Amazon väntar inte på den traditionella Black Friday att träffa nästa vecka. Faktum är att online-jättejättaren håller den för en hel vecka från och med i morgon med vad som kallas Nedräkning till Black Friday Deals Week.

Erbjudanden kommer att erbjudas i åtta dagar rakt, inklusive erbjudanden som kommer ofta - var 10: e minut. Gå över till Amazonas Black Friday Deals Week-sida och kolla in alla erbjudanden du kan få.

Amazon säger:

Svart fredag ​​2014 kommer snart, men vi ville inte att du väntade till dagen efter Thanksgiving för att spara på Black Friday-erbjudanden, så vi räknar ner till Black Friday 2014 med spännande erbjudanden idag och imorgon och nästa dag, och nästa dag, och ... du får bilden. Sluta med varje dag till och med 28 november för tidiga Black Friday-erbjudanden. Du hittar våra bästa Black Friday-erbjudanden, och Deal of the Day-fynd du inte vill motstå för julklappar.

Något annat att vara upphetsad om - på Amazon, Black Friday 2014 är inte bara en dag till oss - det är en hel vecka! Vi sparkar av Black Friday Deals Week, Black Black Friday, erbjudanden och försäljning hela dagen, varje dag den veckan, inklusive Black Friday, med de stora efter-Thanksgiving-försäljningen du har väntat på. Lita på oss, om du älskar en bra affär, kommer du inte vilja sakna det!

När det gäller erbjudanden kommer Amazon också att hålla en hel vecka med Cyber ​​Monday-erbjudanden.