Så här återställer du automatiskt dina Firefox-appflikar

Jag har älskat att använda appflikar, sedan den introducerades i Firefox. Det enda problemet är att ibland blir flikarna inte återställda av en eller annan anledning. Så här ser du till att de dyker upp varje gång du startar Firefox.

Jag har fått denna fråga från flera personer, och flikarna är förlorade av olika skäl i Firefox. Kanske vill du inte att webbläsaren ska minnas din historia, eller om du stängde ett popup-fönster senast - det är det som vanligtvis händer med mig - det är irriterande!

App-fliken Initializer

Gå först till App-fliken Initializer-tilläggssidan. Klicka på Lägg till i Firefox, sedan Tillåt installationen och klicka på Installera nu i fönstret som kommer upp. Efter det har installerats starta om Firefox.

Jag antar att du redan har appflikarna du vill använda etablerade. Gå till Verktyg och sedan tillägg på rullgardinsmenyn.

Välj nu Extensions i listan över vänster och klicka på alternativknappen bredvid App Tab Initializer.

I fönstret som kommer upp klickar du på Grab current app flikar och klickar sedan på OK.

App-fliken Initializer kommer att återställa dina appflikar varje gång du startar Firefox. Om du ändrar din appfliklista, upprepa de två sista stegen, ta tag i de nya appflikarna igen och du är helt inställd.

Denna tillägg är den bästa lösningen jag har snubblat över. Om du har andra förslag, vänligen lämna en kommentar och berätta om det.

Och eftersom vi pratar Firefox, så här skyddar du Firefox-lösenord med ett huvudlösenord.