Anslut Bluetooth-enheter på Microsoft Surface med Windows RT

Microsoft Surface innehåller Bluetooth 4.0 som är den senaste versionen av det trådlösa protokollet och mer energieffektivt. Den är bakåtkompatibel och låter dig enkelt ansluta dina Bluetooth-enheter. Så här hittar och lägger du till Bluetooth-enheter på ytan.

Bluetooth Microsoft Surface

Som standard visas ikonen Bluetooth på skrivbordets Aktivitetsfält. När du har aktiverat Bluetooth-enheten som du vill para, klicka eller tryck på ikonen och välj

PC-inställningarna öppnas med valda enheter. Windows RT kommer att skanna och upptäcka Bluetooth-enheter, välj den du vill lägga till.

Koppla sedan i enheten genom att ange koden på skärmen eller verifiera koden som den skickar till Bluetooth-enheten. Till exempel, här lägger jag till ett tredjeparts Bluetooth-tangentbord.

Du kan också göra din Surface upptäckbar genom att öppna inställningar och kolla "Tillåt Bluetooth-enheter att hitta den här datorn" och klicka på OK.

Med Bluetooth kan du enkelt ansluta enheter som tangentbord, Fitbit och Nike + -enheter, skrivare och musikenheter. Eftersom Bluetooth 4.0 fortsätter att utvecklas och fler enheter innehåller det, har jag mer groovy tips och tricks för att använda den från din Surface tablett.