Amazon tillkännager New Alexa Echo Devices och 4K Fire TV

Nya enheter annonserade vid Amazons 2017 maskinhändelse

Amazon höll idag en presshändelse i Seattle där den presenterade en massa nya och förbättrade Alexa-driven enheter. Några av den nya hårdvaran innehåller ett par redesignade Echo smart högtalare och en förbättrad 4K Fire TV. Här är en titt på de viktigaste nya annonserade enheterna.

Ny Echo och Echo Plus

Den nya nya $ 99 Echo-högtalaren är en kortare och tjockare version av sitt ursprungliga Echo som startade allt. Mikrofonuppsättningen är Amazons andra generationens farfältsteknik. Den har ett förbättrat högtalarsystem med en dedikerad subwoofer och diskant, samt integrerat Dolby-ljud. Den innehåller nya Alexa-funktioner som smarta hemgrupper och Alexa Routines. Det kommer också i flera nya finish som ek och valnöt.

$ 150 Echo Plus innehåller samma nya och förbättrade hårdvara och dubblerar också som ett smart hemnav. Den har ett inbyggt nav som möjliggör enkel kontroll över ditt smarta hem och andra IoT-enheter. Företaget påpekar att det är lätt att använda, "Just say, " Alexa, upptäck mina enheter ", och Echo Plus kommer automatiskt att upptäcka och konfigurera kompatibla lampor, lås, pluggar, strömbrytare och mer utan att behöva ytterligare hubbar eller appar. "Både den nya Echo och Echo Plus är tillgängliga för förbeställning nu och skickas den 31 oktober.

New Fire TV med 4K och HDR

I en anda som följde med andra moderna strömmande set-top-boxar släppte Amazon en ny 4K HDR Fire TV för endast $ 70. Drivs av en 1, 5 GHz fyrkärnig processor, 2 GB RAM och 8 GB lagringsutrymme. Den stöder också 4K UHD, HDR, med en upplösning på upp till 2160p vid 60fps, Dolby Atmos och 802.11ac Wi-Fi. Den levereras med en Alexa-driven fjärrkontroll för röststyrning och kan också styras av andra Echo-enheter du kanske har.

Det är värt att notera att den nya enheten är mycket mindre än de Fire TV-lådor som kom före. Det liknar Google Chromecast Ultra eller Fire TV Stick och pluggar in i en HDMI-port på baksidan av din TV. Den är tillgänglig nu för förbeställning och skickas den 25 oktober.

Echo Spot

Den nya Echo Spot är en $ 130 smart väckarklocka med en kamera och 2, 5-tums skärm för att ringa videosamtal. Tänk på det som ett kors mellan en Echo Dot och Echo Show. Du kan använda den för att göra videosamtal och kan ansluta den till externa högtalare via kabel eller Bluetooth. Den stöder också appar från att strömma musiktjänster som Pandora, iHeartRadio, Prime Music och andra. Den är tillgänglig för förbeställning nu men levereras inte till 19 december.

Amazon Echo Connect

Den nya Amazon Echo Connect är en $ 35-enhet som gör din befintliga fast telefon till en handsfree högtalartelefon. För Ansluta till arbete måste du också ha en separat Echo-enhet. Du kommer då att kunna fråga Alexa att ringa någon som använder din hemtelefon service - fasta eller VoIP.

Andra meddelanden inkluderade att Alexa integreras i BMW och andra valda minilfordon som börjar 2018. Alexa-gadgets kallas Echo-knappar som för närvarande är utformade för att spela spel med din Echo-högtalare. Företaget kommer dock troligen att börja integrera andra funktioner i dem. Du kan hämta ett par av dem för 19, 99 kr som skickas senare i denna semestersäsong.

När vi väl kan få händerna på några av de här nya enheterna får vi mer djupgående recensioner för dig. Vad tycker du om den nya hårdvaran som kommer ut från Amazon? Vilken enhet tror du att du får först? Lämna en kommentar nedan och låt oss veta dina tankar.