Nytt Gmail-gränssnitt: Google Video Post "Misstag" avslöjar alla

Gmail är in för ett omfattande översyn av användargränssnittet. En örnögd Google-klockbloggar tog idag en video från Google UI-guiden Jason Cornwell som demonstrerar ett "helt omdesignat" gränssnitt på hur det ser ut som en överhängande Gmail-utgåva.

">

Inom några minuter tog Google det ner - ett "det var ett misstag", sa en Google PR-person - men inte för spegelsidor och YouTube-postningar var uppe. Kolla in videon vi fångade från en spegel, nedanför. Cornwell säger att "vi har fullständigt omarbetat utseendet och känslan hos Gmail för att göra det så rent, enkelt och intuitivt som möjligt."

En radikalt uppgraderad Gmail påverkar tiotals miljoner datoranvändare globalt, säger analytiker. Googles senaste Gmail-medlemsstatistik sätter den på drygt 40 miljoner. En ny version väntades redan i november. Den här videon pekar på en tidigare release. Vi får se.

På Google I / O i sommar visade samma verkställande några utlovade förbättringar, men ingenting jämfört med detaljdjupet som du ser i videon nedan. Kolla in den nya aktivitetsfältets funktionalitet, teman, profilbilder som är klistrade på varje meddelande - och den anpassningsbara sökrutan Gmail-användare har pinerat bort för.

Måste älska de Google-klockbloggarna!