10 Gratis tillägg för Microsoft Office som förbättrar produktiviteten

Microsoft Office är en kraftfull plattform eftersom den ligger utanför lådan, men du kan göra den ännu kraftfull med gratis tillägg och förbättra din produktivitet.

Tillägg är små appar som lägger till förbättringar i dina Microsoft Office-applikationer. Vissa tillägg kan fungera i ett eller flera Office-program. Se även till att se vår artikel för de 10 bästa plugin-programmen som du kan använda för att lägga till fler funktioner till Microsoft Office.

Bästa gratis produktivitets-tillägg för Microsoft Office

Grammarly

Den inbyggda grammatikmotorn i Microsoft Office är inte lika kraftfull, och det verkar. Om du är författare till professionella dokument eller bara vill förbättra ditt skrivande, kan grammatiskt ge en positiv inverkan på din grammatik och stavning. Andra funktioner inkluderar korrekt användning av skiljetecken och meningsstruktur. Alla funktioner är inte tillgängliga i den fria versionen, men det gör ett mycket bättre jobb än den inbyggda stavningskontrollen och grammatiksystemet i Office. När du är redo att granska ditt dokument klickar du bara på knappen Aktivera grammatik för att börja kolla dokumentet. Det är också värt att notera att Grammarly har tillägg för Chrome och Firefox.

Hämta grammatiskt för Microsoft Office

Office-flikar

Om du arbetar med många dokument gör Office-flikar det enklare att hantera alla dina Office-filer från respektive program genom att skapa en flik. Detta minskar produktiviteten förlorad när du måste hitta och växla mellan aktivitetsfältet. Den senaste versionen fungerar med Office 2016 och den är fri för icke-kommersiell användning.

Hämta Office-flikar för Microsoft Office

Imagr - Bildsökning

Funktionen Office Online Pictures låter dig infoga bilder som finns på Bing, Facebook eller ditt personliga Flickr-konto. Ett bättre alternativ är Imagr-tillägget. Det låter dig söka resten av Flickr för fler bilder som du kan införliva i dina dokument.

Hämta Imagr för Microsoft OfficeDownload Imagr för Office

Kontor Tidslinje

Om du vill visa dina PowerPoint-presentationer visuellt måste du ha Office-tidslinje. Den här kostnadsfria tillägget kan skapa tidslinjekartor som hjälper dig att visa ditt meddelande visuellt. Medan Office redan har SmartArt-grafik är tidslinjen mycket lättare att installera och använda.

Hämta Office-tidslinjen härHämta gratis här

Wikipedia

När du gör forskning, kommer du sannolikt att leta upp information om den fria och lättillgängliga online-encyklopedin, Wikipedia. Wikipedia för Office kan du hitta referensinformation, som du kan införliva som citat till dina dokument. Du kan välja lite text och söka också Wikipedia. Då presenteras den informationen i en central arbetsruta.

Hämta Wikipedia för Microsoft Office

Håll Outlook Running

För Outlook-missbrukarna där ute, kan du lägga till att Outlook körs i bakgrunden när du stänger den här. Varför skulle du behöva detta? Om du ofta behöver hålla reda på e-post, är det här ett utmärkt sätt att göra det. Det är speciellt användbart för Exchange-användare, och vi vet hur man laddar Outlook och att hämta post kan vara ett tålamodstest.

Hämta Håll Outlook Running

Procentandel kalkylator

För din kontorsrevisor kan det här lättanvända verktyget hjälpa dig att beräkna procentberäkning i dina kalkylblad eller dokument. Perfekt för att balansera budgeten och du behöver inte vara en math wiz att använda den.

Hämta Procent Calculator för Excel

Den här populära Excel-tillägget har funnits sedan 1999. Om du trodde att Excel var kraftfullt som det är, så kan du undra hur du någonsin arbetat utan att använda ASAP Utilities. ASAP Utilities kan du välja celler baserat på innehåll, formatering. Du kan också använda avancerad sortering och sortera efter mer än bara värden. Du kan ladda ner en gratis version för hemmabruk.

Hämta ASAP Utilities for Excel

Onetastic för OneNote

Onetastic bygger på makrofunktionaliteten i OneNote. När du använder det här tillägget Du kan lägga till funktioner som Sök och ersätt, Daglig tidskriftsvy, anpassade sektionsfärger, författarinformation eller borttagning.

Hämta Onetastic för OneNote

Kanban för Outlook

Utsikterna kan vara överväldigande ibland. Med Kanban for Outlook kan du hantera både uppgifter och e-post mycket bättre. Uppgifter kan delas upp i flera kategorier, t.ex. inte startade, pågående eller slutförda. En status kan ändras automatiskt på grund av tidsgränsen för varje uppgift och korrigeras manuellt genom att bara dra aktuellt objekt till en annan kolumn.

Hämta Kanban för Outlook

Är det ett måste ha ett tillägg för Microsoft Office som är ett måste för dig? Om så är fallet, meddela oss i kommentarerna nedan.