Microsoft lanserar Windows 10 Insider Preview Build 15031

Microsoft tillkännagav idag utgivandet av Windows 10 Creators Update, bygg 15031 för Insiders i Fast-ringen. Den här byggnaden kommer på klackarna i förra veckans Insider build 15025, som inkluderade nya tillgänglighetsalternativ.

Den senaste byggnaden innehåller ett antal intressanta nya funktioner, inklusive ett nytt bild-i-bild-alternativ, förbättring av Windows Game Bar för ytterligare titlar och mer.

Förhandsgranska Windows 10 Insider Build 15031

Kompakt överlagringsläge är en bild-i-bild-typfunktion som gör att du kan fortsätta titta på en rörlig eller videochatt när du byter till en produktivitetsapp som Excel. "När ett appfönster går in i kompakt överlay-läge kommer det att visas ovanför andra fönster så att det inte kommer att bli blockerat." För närvarande är de enda universella appar som kan dra nytta av detta Skype Preview och Movies & TV.

Dynamic Lock låser din Windows 10-dator när du inte är i närheten av din Bluetooth-parade telefon. Den låses efter 30 sekunder. För att aktivera huvudet till Inställningar> Konton> Inloggningsalternativ och markera kryssrutan Dynamisk lås. Observera att det finns kända problem med en bugg som hindrar datorer från att bygga från parning via Bluetooth.

Andra nya förbättringar är Windows Spelfältet stöder nu helskärmsläge för 52 extra spel. Det finns en ny delikonen i dess universella appar. Microsoft-designteamet anser att den här ikonen visuellt överför delningsfunktionen bättre.

Som alltid finns det andra förbättringar och kända problem i den här förhandsgranskningsbyggnaden. Du kan läsa alla detaljer på den här Microsoft-bloggen från Dona Sarkar.

Om du har problem med att få den här byggnaden, var bara tålmodig. Dona Sakar uppdaterade sitt inlägg igår och lade till följande i listan Kända problem:

VIKTIGT: Du kanske ser "Initialisering ..." när du försöker ladda ner den här byggnaden och indikatorn för nedladdning av nedladdning som visas när du hämtar den här byggnaden kan tyckas bryta under Inställningar> Uppdatering och säkerhet> Windows Update. Det kan tyckas att du fastnar vid 0% eller i andra procentandelar. Ignorera indikatorn och vara tålmodig. Byggnaden borde ladda ner bra, och installationen ska sparka av. Se det här forumet för mer information .

För att fånga den här senaste byggnaden, verifiera att du befinner dig i snabbinsatsen av insiderprogrammet och gå till Inställningar> Uppdatering och säkerhet> Windows Update . När det har laddats ner krävs en omstart för att slutföra installationen.

Nästa stora uppgradering, Windows 10 Creators Update, följer snyggt och Microsoft lägger till nya funktioner som har blivit mycket efterfrågade av användarna.

Gillar du de nya funktionerna som kommer till Creators Update i vår? Lämna oss en kommentar och låt oss veta dina tankar.