Xbox 360 Chrome Controllers Kommer i maj

Med alla år har jag spenderat en teknisk fläkt och skrivit om teknik, jag får sällan en OMG, jag måste få det här! ögonblick. Ändå måste jag erkänna att jag hade en idag, såg de nya Chrome Xbox 360-kontrollerna. Vi har alla rätt till skyldiga nöjen, eller hur?

Microsoft kommer nästan inte att släppa en ny Xbox i år, så du vågar bli van vid idén. Varför ta något som fortfarande säljer ganska bra av marknaden? Men även om vi inte får en fram till nästa år, håller företaget din uppmärksamhet med intressanta tillbehör.

Larry Hryb, chef för programmering för Xbox Live, aka Major Nelson, har meddelat några intressanta nyheter för Xbox 360-fans på sin blogg.

Konsolen kommer att få en ny serie trådlösa styrenheter, och tro det eller inte, de är krom. Jag tycker att de ser bra ut. Han har skrivit bilder av tre färgversioner - röd, blå och ren krom. Han tillade också att färgen tillgänglighet beror på region.

De har alla en transformerande D-pad, vilket innebär att du kan rotera den för att anpassa dig till ditt spelspel.

Vissa kan hävda att det här är inget att vara entusiastisk om, men jag får en när de kommer ut. Alla FIFA-spel har tagit sin vägtull på min controller, så varför inte ersätt med en av dessa groovy designer?

Kromkontrollen MSRP kommer att vara 54, 99 dollar varje gång de slår på marknaden i mitten av maj. Mer detaljer finns här.