10 dagar till Windows 10 börjar marknadsföringskampanj

Microsoft börjar en stor kampanj för sitt nya operativsystem Windows 10, som kommer att släppas den 29 juli - bara 10 dagar bort. Företaget släppte idag en marknadsföringsvideo som låter användarna veta varför de ska uppgradera.

Videon lägger till fördelarna med att uppgradera, vilket visar att Windows 10 ger det bästa av Windows 7 och Windows 8.1 ... vilket betyder den välbekanta startmenyn i Windows 7 på skrivbordet och de levande kakel som ingår i Windows 8. Och även främja det faktum att det är helt gratis för Windows 7 SP1 och Windows 8.1 användare.

">

Enligt ett nytt inlägg på Blogging Windows: "Idag slår vi av en serie blogginlägg som delar Windows 10-funktioner som Cortana, Microsoft Edge, Xbox-appen, Windows Hello och mer. För att starta serien börjar vi med förtrogenhet i Windows 10. "

Observera att Cortana endast är tillgängligt på vissa marknader, och Windows Hello-funktionen kräver specialiserad hårdvara.

Uppdatering: 7/19/2015

Microsoft firar också lanseringen med globala fanfesten som är ett år långt initiativ som heter Upgrade Your World. Microsoft säger: "För att få kampanjen till liv ser vi små barn från hela världen i sina naturliga inställningar i Marocko, Thailand, Island, England och USA. Stödja vårt uppdrag att ge varje person och organisation möjlighet att uppnå mer, visar annonserna hur tekniken ska vara mer naturlig, mänsklig och intuitiv, och anpassa sig till människors behov. "

Du kan se och exempel på den här kampanjen i videon nedan.

">

Din Windows 10-täckning här

För mer om lanseringen har vi flera artiklar som hjälper dig att göra dig redo för det nya operativsystemet (PC och mobilversioner) som är länkade nedan. Naturligtvis, förutom de artiklar i Windows 10 som vi har nu, fortsätter vi att ge dig fördjupade nyheter och hur du skickar artiklar över framåt.

Kontrollera om din dator kan köra Windows 10

Dina Windows 10 frågor besvarade

Förhandsbeställning Windows 10 USB Flash Drive

Och för specifika frågor och mer konversation på alla versioner av det nya operativsystemet, se till att registrera dig för Windows 10 Forums - det är helt gratis.