Microsoft ger bort överlagsbok för Windows 10 Insider Feedback

Windows Insider Programmet frågar registrerade Insiders för att ge Windows Team återkoppling om programmet i utbyte mot chansen att vinna en ny Microsoft Surface Book.

För att ta undersökningen, starta Insider Hub-appen på Windows 10 eller om du är registrerad Insider kan du redan ha fått ett mail med en länk till undersökningen som du hittar här.

Här är en snabb titt på vad Microsoft exec Gabe Aul nämner om programmet:

Denna vecka kommer vi att skicka vår första globala undersökning till Windows Insiders på 20 språk som är värd av vår undersökningsleverantör SurveryGizmo.com för att bättre förstå Insiders över hela världen och använda den feedbacken för att växa och förbättra Insiderprogrammet.

Vi uppskattar djupt om du kan ta 10-15 minuter för att meddela vad du tycker genom att fylla i enkäten. Du kan komma åt undersökningen via länkarna nedan.

För att ta dig tid att slutföra den här undersökningen och om du väljer att inkludera din associerade Microsoft Insider-e-postadress, kommer du att vara med i en tävling för att vinna en gratis Surface Book! *

Undersökningen frågar användarna en rad olika frågor om sina erfarenheter av insiderprogrammet med möjlighet till skriftlig återkoppling. Användare frågas om hur många datorer de har uppgraderat hittills och skulle de rekommendera uppgraderingen till familj och vänner. Vissa frågor tar också hänsyn till användarnas sociala medier vanor om hur de konsumerar nyheter, underhållning, kommunicerar med familj och vänner. Jag säger gå för det, du kanske hittar dig rikare för det med en helt ny Surface Book som är Microsofts första bärbara dator, som också innehåller Tablet som funktioner som liknar Surface Pro-enheten. Insiders har till 22 december 2015, för att slutföra undersökningen och skriva in för att vinna den nya ytan.

via Microsoft Answers