Windows 10 Technical Preview Bygg 9879 tillgängligt nu

Microsoft lanserade en ny bygg för Windows 10 Technical Preview som testare kan hämta nu. Detta byggnummer är 9879 och det ger några anmärkningsvärda förändringar och nya funktioner. Företaget säger att flera av dessa förändringar påverkades direkt av användarens återkoppling av Windows Insider.

Här är en titt på hur man får och installerar den nya byggnaden samt några nya funktioner för att kolla in.

Windows 10 Technical Preview Bygg 9879

Blogging Windows-sidan Microsoft exec Gabe Aul påpekar att det här är en fullständig nybyggnad och kommer att installeras som i in-place-uppgradering. Det betyder att du inte behöver gå igenom alla problem med den ursprungliga installationen och ladda ner alla dina appar igen. Men kom ihåg att den här byggnaden fortfarande tar en bra tid att ladda ner och installera.

Nya funktioner i den här Windows 10-byggnaden inkluderar möjligheten att dölja sök- och uppgiftsvisningsknapparna i Aktivitetsfältet, en "hamburgare-stil" -ikonen för helskärmsapps för att göra det lättare att hitta charm och Snap Assist för skärmar med dubbla skärmar. Dessutom har förbättringar lagts till i OneDrive, IE, File Explorer, Moderna appdialoger, officiellt stöd för MKV-filformat och mer.

Du behöver inte ladda ner byggnaden nu, eftersom den automatiskt kommer via Windows Update, men om du inte vill vänta och vill hämta det nu läser du följande avsnitt.

Hur man bygger 9879

För att se den nya byggnaden måste du ha inställningen för hur snabbt du ser nya byggnader till Fast . Om det är inställt på Slow ser du det inte, men du kan ändra det till Fast, gå ur Update & Recovery och återgå till.

Starta sedan om datorn och vänta medan skärmbilden Inställningar fullbordas och tar dig till skrivbordet. Du kan omstart genast eller fördröja det i upp till 8 timmar ... din dator startar om ett par gånger.