Google Nexus Android Tablet ryktas kommer i år

Google är prepping för att introducera den första någonsin Nexus Android-tabellen på Google I / O-konferensen i år enligt rykten. Konferensen går från 27 juni till 29 juni och fokuserar främst på tekniska ämnen som nästa genweb, mobil och företagslösningar. Google skämmer inte bort från att avslöja nya projekt (eller produkter) vid den här händelsen. Om en Nexus planeras för det här året är det troligt att det kommer att presenteras vid evenemanget.

Enligt en läcka från TechnoBuffalo kommer Google Nexus Android-tabellen att vara en Asus-enhet. Det kommer att packa en fyrkantig Tegra 3-processor och en 7-tums pekskärm, vilket får mig att tro att det är riktat mot Kindle Fire och inte iPad. Dessutom kan NVIDIAs Kai-projekt ta med den nya tabletten till den ideala prispunkten: $ 199.

Denna nyhet kommer strax efter en annan läcka säger att Google har satt upp avtal med flera tillverkare för att producera en hel rad Nexus-telefoner i början av november i år. Om du har väntat på att få en Nexus Android-enhet formas detta till ett spännande år.