Så här lägger du till den nya Windows 10 Hero Desktop Wallpaper

Microsoft släppte Windows 10 build 10159 igår till Windows Insiders, vilket var första gången företaget har släppt nya byggnader tillbaka till rygg. Medan bolaget stryker 300 korrigeringar i den senaste byggnaden, är de två funktionerna som hoppar ut nya tapeten, och den nya inloggningsskärmen - som också visar hjältebilden.

Här är en titt på hur du aktiverar den nya bakgrunden om du inte redan har den.

Lägg till Windows 10 Hero Desktop Image

Högerklicka på ett tomt område på skrivbordet och välj Anpassa .

När skärmen Anpassning visas kommer bakgrunden från listan till vänster redan att väljas. Till höger väljer du Bild från rullgardinsmenyn och väljer sedan det nya temat.

Det är allt som finns där. Nu kan du njuta av den nya tapeten som Microsoft kallar sin hjältebakgrund.

Här är en titt på vad den nya inloggningsskärmen ser ut i bygg 10159. Om jag hade andra användare som ställdes upp på den här datorn skulle deras konton visas i nedre vänstra hörnet.

Jag gillar faktiskt den här nya designen, som tog mer arbete än man skulle tro, det var en stor produktion, och man kan anta att Microsoft spenderade mycket pengar för att skapa den.

För en bakom kulisserna titta på några av gick till att skapa denna nya design, kolla in följande video.

">

Vad tycker du om utformningen av den här nya tapeten? Detta bör vara standardbakgrunden när Windows 10 publiceras officiellt den 29 juli, men självklart, om du inte är en fan av det, kan du alltid ändra den till vad du vill.