Windows 10 Update KB3140768 Bringar bygg till 10586.164 tillgängligt nu

Microsoft släppte idag nya kumulativa uppdateringar KB3140768 för Windows 10-datorer. Den här uppdateringen kommer på klackarna i senaste veckans uppdatering och ger ditt byggnummer från 10586.122 upp till 10586.164.

Det finns inga nya funktioner i utgåvan, men det ger kvalitetsförbättringar och säkerhetsfixar till Windows 10.

Windows 10 Update KB3140768

Enligt uppdateringshistoriken för Windows 10 innehåller den senaste kumulativa uppdateringen följande:

  • Förbättrat stöd för Bluetooth, bärbara datorer och appar som öppnar kontakter.
  • Förbättrad tillförlitlighet i appinstallationen och berättaren.
  • Förbättrad prestanda för viloläge, innehållsinträde i appar och nedladdning och installation av uppdateringar.
  • Fast fråga som inte tillåter inloggning till en Xbox från en dator som kör Windows 10.
  • Fixad säkerhetsproblem skapad när du försöker spela skadat innehåll.
  • Fast säkerhetsproblem som kan tillåta fjärrkörning av kod medan du läser en PDF i Microsoft Edge.
  • Fasta ytterligare problem med .NET Framework, Internet Explorer 11 och nätverk.
  • Fasta ytterligare säkerhetsproblem med Microsoft Edge, Internet Explorer 11, USB-lagringsdrivrutin, Kärnlägesdrivrutiner, .NET Framework, grafiska teckensnitt, OLE, sekundär inloggning, PDF-bibliotek och Adobe Flash Player.

Mer information om säkerhetsfixarna i den här uppdateringen och en fullständig lista över berörda filer finns i KB3140768 .

Slutför uppdateringen

Även om det inte finns några märkbara nya funktioner eller ändringar i användargränssnittet, innehåller den här uppdateringen kvalitets- och säkerhetsskorrigeringar som gör Windows 10 säkrare. Det kommer automatiskt hämtas och installeras till din dator inom ett par dagar, men om du vill komma över det nu, gå till Inställningar> Uppdatering och säkerhet> Windows Update .

Du måste också starta om datorn för att slutföra uppdateringen. Kom ihåg att du kan schemalägga en tid för omstart som fungerar bäst för din situation. För mer om det, läs vår guide om hur du schemalägger Windows 10 Update startar om.

När uppdateringsprocessen är klar kan du kolla in det nya byggnumret genom att starta den dolda snabbåtkomstmenyn och välja Kör eller genom att trycka på Windows-tangenten + R och skriv sedan: winver och tryck Enter.

När skärmen Om Windows kommer upp ser du att byggnumret har gått till Bygg 10586.164.

Efter att du har installerat den här uppdateringen på ditt Windows 10-system, låt oss veta hur saker och ting körs i kommentarsektionen nedan. Eller för mer detaljerade samtal, se till att vi hoppas på våra nya och förbättrade Windows 10-forum.