Windows 10 Tips: Prova Groove Music Pass 30 dagar gratis

Microsoft har försökt att ha en gedigen musiktjänst genom de senaste iterationerna av Windows. En tjänst som Windows fans egentligen tyckte om var Zune Music, men företaget bestämde sig för att dölja det och rebranded sin tjänst som Xbox Music.

Groove Music

Nu, i Windows 10, har Microsoft återigen märkt sin musik tjänst till Groove Music. Samtidigt som det är nytt, fungerar det fortfarande mycket som Xbox Music gjorde på Windows 8.1, men har några designändringar och ger ett renare gränssnitt.

Om du har uppgraderat till Windows 10 vill Microsoft att du ger Groove Music Pass ett försök i 30 dagar. Företaget marknadsför denna månadslånga försök med Music Pass på hela webben.

Få 40 miljoner låtar, inga annonser, med Groove. Gratis 30-dagars prov. #MicrosoftGroove http://t.co/janJC60Thy pic.twitter.com/hlGQsjzk0C

- Windows Store (@windowsstore) 19 augusti 2015

Med ett Groove Music Pass får du kommersiell fri strömming av över 40 miljoner låtar, möjligheten att skapa spellistor och anpassade radiostationer, och lyssna på det praktiskt taget var som helst och på vilken enhet som helst.

Det häftiga med det här är att du inte behöver ha Windows 10, eller till och med vara en Windows-användare för den delen. Groove Music har appar för iPhone, Android och Windows Phone.

Vi visade dig hur du lägger till din musik i OneDrive och spelar den via Groove. Och för att göra det krävs inte ett Music Pass-abonnemang. Så även om du bestämmer dig för att inte betala $ 9, 99 / månad för tjänsten efter din kostnadsfria försök, kan du fortfarande använda den med din egen musiksamling.

En sak att nämna om Groove Music på Windows 10 för datorer är att du enkelt kan importera dina iTunes-spellistor. Så om du är trött på den uppblåsta iTunes på Windows, ger du dig ett nytt och nytt sätt att börja hantera dina låtar.

Vad tycker du om Groove Music på Windows 10 eller någon annan plattform? Är du en fan av det ... eller inte så mycket. Stämmer du med andra tjänster som Spotify?

Lämna en kommentar nedan och berätta dina tankar.