Byt ut landskapet med dessa gratis Windows 7 teman - fredag ​​kul

När du spenderar så mycket tid framför datorn som vi gör, är det trevligt att lägga till en liten variation i ditt system. Ett sätt att göra detta är genom att ändra din Windows 7-tema. Ett tema är en kombination av bilder, färger och ljud som kombineras för att skapa roterande skrivbordsunderlägg, skärmsläckare och ett ljudschema. Några inkluderar även nya skrivbordsikoner och muspekare. Att det är fredag, låt oss ändra landskapet lite genom att tillämpa några nya gratis Windows 7-teman.

Besök galleriet i Microsoft Windows 7-teman för att starta din sökning efter ett tema som matchar din fredags humör. Alla teman är gratis (för personligt bruk) och urvalet är ganska omfattande. De inkluderar allt från filmer, spel och varumärken samt årstider och platser.

För sommaren är mitt personliga temat tema det fantastiska surfingstema. Skotten är bara fantastiska och det gör mig uppriktigt och pausar varje gång jag ser bilderna på skrivbordet.

En nära sekund skulle vara seglingstema. Med ännu mer bra sommarrelaterade skott och bilder av havet från skymningen till gryning är det här ett tema som du säkert kommer att vilja.

Installera ett tema är enkelt. När du har hittat det tema du vill tillämpa på ditt system, klicka på knappen Hämta.

Spara teman när du blir ombedd.

Öppna temat när nedladdningen är klar.

Windows dekomprimerar automatiskt temat och ställer in det som ditt nya tema.

För att välja ett annat Windows 7-tema som du redan har installerat eller bara checka ut vilka teman du kanske redan har, högerklickar du på skrivbordet och klickar på Anpassa.

Vad är ditt Windows 7-tema? Släpp en anteckning i kommentarerna.