Bli av med oanvända Android Apps med användbar App Remover

Om du är Android-användare och alltid installerar appar och provar dem, har du förmodligen mycket du inte använder. Då slutar du glömma dem och de sitter på din enhet som slösar ut utrymme. Useless App Remover är en enkel lösning för att rengöra dem.

Installera först appen från Google Play Butik här. Länken är för den fria versionen, som är annonsstödd. En betald version, utan annonser, är tillgänglig för $ 0.99.

När du har installerat appen, gå till Inställningar och bestäm efter hur länge ett intervall det kommer att överväga en app "användbar", som jag har ställt in till 45 dagar. Du kan också ställa in tiden på dagen när du vill att meddelanden ska dyka upp när det är rengöringstid.

När det angivna intervallet passerar för en viss app får du ett meddelande och klickar på det kommer att få dig till det vanliga gränssnittet för Useless App Remover (detsamma du får genom att klicka på dess ikon i din lista med appar). Gränssnittet är organiserat i flikar, så att du enkelt kan hitta aldrig använda appar, eller gamla med ingenting annat än en snabb svep från en sida av skärmen till den andra.

När du väl har hittat en app som du inte vill behålla klickar du bara på knappen Radera bredvid den och den avinstalleras. Detta är ett användbart verktyg om du har andra saker i åtanke hela tiden.