Windows 10 Technical Preview Bygg 10041 tillgängligt nu

Microsoft har börjat rulla ut de senaste Windows 10 Technical Preview-byggnaden (10041) för Windows Insiders. Enligt Microsoft utbyggs den nya byggnaden till Windows 10-installationer som är konfigurerade på Fast Ring.

Så, om du är på blödningskanten med snabbringen aktiverad, kontrollera om byggnaden är klar för att du ska ladda ner via Windows Update. För tillfället rullar företaget den nya utbyggnaden via Windows Update. Enligt Gabe Aul, programledare, kommer ISO-byggnader att komma men fasta ringbyggnaderna kommer att vara tillgängliga endast med direkt nedladdning.

Byggnaden kommer endast att vara tillgänglig via Windows Update för system som redan kör en tidigare Windows 10-byggnad. Vi avser fortfarande att släppa ISOs för byggnader som går till Slow ring, men Snabba ringsamlingar kommer endast att vara direkt nedladdningar.

För att få händerna på beta bygger och testa nya funktioner i Windows 10 för allmänheten, läs vår artikel om hur du blir en Windows Insider för att testa Windows 10.