Windows 10 Förhandsgranska Build 14385 Released for PC and Mobile

I ett udda steg lanserade Microsoft den senaste versionen av Windows 10-förhandsgranskning för Mobil och PC - Bygg 14385. Detta kommer på klackarna i förra veckans Build 14383.

Dona Sarkar, chefen för Windows Insider-programmet, sade i sin bloggpost i helgen följande:

Vi kommer ner till ledningen på Windows 10-årsjubileumsuppdateringen, laget. Vänligen installera byggnaden och skicka oss din feedback. Jag kan inte berätta hur mycket jag älskar att vara i samma lag som du.

Windows 10 Förhandsgranska Build 14385 för PC

När du har installerat den senaste byggnaden bör du hitta följande förbättring för Windows 10 Anniversary Edition på datorn:

  • Du borde inte längre se en popup-meddelande en gång om dagen och säger att din Windows-utvärderingsexempel löper ut den 7/15/2016. Jag vet att det här har orsakat mycket av dig, så tack för att du är tålamod.
  • Vi har förbättrat batteritiden för Surface-enheter.
  • Vi fixade ett problem som resulterade i Spotify ibland kraschar medan du spelar musik.
  • Vi har löst ett problem som resulterar i att Google Chrome-fönstret klipps överst när det maximeras.
  • Vi löst ett problem med Mobile Hotspot som kan leda till att bugkontrollen för värdenheten (bluescreen) och omstart om den delade på ett 5 GHz band och den anslutna enheten bläddras till vissa webbplatser.
  • Vi fixade ett problem där PIN-prompten som visas när du kopplar till vissa VPN-apparater skulle visas bakom de andra öppna fönstren.
  • Vi har löst ett problem som resulterade i att LastPass och AdBlock-tillägg för Microsoft Edge inte visar de förväntade kontextmenyobjekten eller statusinformationen i senare öppnade Edge-fönster. Vi har också löst ett problem där den aktuella fliken i Edge kan hänga efter att du har lämnat Web Notes.
  • Projektion till en PC-autodetektiv är avstängd som standard. För att få ditt PC-strålkastare så att det kan upptäckas och du kan projicera det via Connect-snabbåtgärden från en Kontinuerlig aktiverad telefon eller annan PC, gå till Inställningar> System> Projektion till den här datorn och ställ in "Windows-datorer och telefoner kan projektera till den här datorn när du säger att det är OK "till" Tillgängligt överallt "eller" Tillgängligt överallt på säkra nätverk ". Du kan också ställa in andra inställningar på den här sidan efter dina önskemål.

Naturligtvis finns det även kända problem för Windows 10 Mobile och PC, och för en fullständig rapport kan du kolla in Donas artikel här.