Så här söker du efter innehållet i dokument och zip-filer i Windows 7

Om du har mycket dokument eller komprimerade filer på din dator är det lätt att tappa bort dem. Windows-sökfunktionen utanför rutan gör ett bra jobb för att hitta saker, men när det gäller att söka efter innehållet i ett dokument eller en zip-fil, klipper det bara inte. Microsoft insåg detta och skapade Office 2010 Filter Pack för att förbättra sökfunktionen. Det här paketet stöder också alla de äldre tilläggen ( 2007 och 2003 ) så den här nya är allt du behöver.

Vänta, vad gör det?

Det här nedladdningsbara filterpaketet från Microsoft gör att du kan använda Windows ( Start menysökning ) för att söka inte bara dokumenttitlar, men också texten i dina dokument.

Filterpaketet stöder sökning i följande filtyper:

.doc, .ppt, .xls, .docx, .docm, .pptx, .pptm, .xlsx, .xlsm, .xlsb, .zip, .one, .vdx, .vsd, .vss, .vst, .vdx, .vsx, .vtx

Hämta Office 2010 Filter Packs

Besök Microsoft Download Center [hämta länk] och ta tag i dina filterpaket! Se till att du får versionen som matchar operativsystemet. det finns både en 32-bitars och en 64-bitars. Om du inte är säker på vilket operativsystem du kör, läs den här snabbguiden!

Dessa filterpaket fungerar för Windows 7, Windows Vista och Windows XP. Ingen är utelämnad!

När filen har laddats ner, kör bara FilterPack * bit.exe och starta installationen. Installationen är så enkel att det är omöjligt att förstöra, bara Klicka på Nästa ett par gånger och du är klar.

Slutsats

Paketet Office 2010 Filter är en groovy add-on för alla Windows-användare, oavsett om du inte ens har Microsoft Office installerat. I ett test nedan efter installationen av uppdateringen kunde Windows söka igenom innehållet i alla mina dokument och hitta det jag letade efter.