Förhandsgranska Windows 10 Insider Build 16232.1004 Released, endast en mindre uppdatering

Senast torsdag eftermiddag släppte Microsoft en mindre uppdatering till Windows Insider Preview Build 16232.1004. Om du blinkar kommer du att sakna den. Huvudsyftet med denna uppdatering är att hjälpa Microsoft och inte användare per ord. Det finns dock ett par saker att påpeka om den här byggnaden.

Förhandsgranska Windows 10 Insider Build 16232.1004

Enligt ett uppdaterat blogginlägg av ledaren av Windows Insider-teamet, Dona Sarkar:

Idag har vi släppt Cumulative Update Build 16232.1004 för Windows Insiders i Fast Ring som kör Build 16232. Det primära målet med denna uppdatering är att testa vår serviceledning. Den här uppdateringen ska inte kräva att du måste starta om om du inte har Notepad.exe öppen. Den här uppdateringen omdirigerar bara versionen av operativsystemet och innehåller en uppdaterad binär version av Notepad.exe och inget annat. Det introducerar följande frågor för att vara medveten om:

  • Se till att du har inställt Mixed Reality innan du tar den här uppdateringen.
  • Efter att ha installerat ett språkpaket eller funktion-on-demand som .NET 3.5 kan din dator erbjudas den här uppdateringen igen och misslyckas.

Den här uppdateringen kommer bara att vara tillgänglig tills nästa WIP Fast build släpps.

Om du för närvarande kör Windows 10 Insider Build 16232.1004 borde du ha tillgång till den senaste kumulativa uppdateringen nu. Om du inte vill vänta på att den ska uppdateras automatiskt, gå till Inställningar> Uppdatera & Säkerhet> Windows Update och kontrollera det manuellt.

Observera att Dona säger att uppdateringen endast kommer att vara tillgänglig tills nästa Snabba ringbyggnad släpps, vilket kan komma så tidigt som imorgon eftersom det inte har blivit några nya byggnader som släppts sedan förra veckan.

Medan denna uppdatering verkar oskyldig, vet vi alla att problem kan hända. Om du hämtar och installerar uppdateringen, meddela oss i kommentarerna hur systemet fungerar. Eller, för alla saker som är relaterade till Microsofts senaste OS, gå med i konversationen på våra Windows 10-forum.