Så här kör du moderna (Metro) Apps på ditt Windows 8-skrivbord

Om du är en Windows 8-användare har du någonsin velat köra de nya Metro / Modern-stilapparna på skrivbordet i omställbara fönster? Tack vare Stardocks ModernMix-program kan du. Jag har testat ModernMix, och här är vad du kan förvänta dig.

Windows 8 Metro / Modern Style Apps

För närvarande fungerar skrivbordet precis som det alltid har med program som öppnas i olika resizable Windows. Men när du startar en modern app, startar den i helskärmsläge av sig själv, till exempel Xbox Video app.

Som standard öppnas mediefiler, PDF-filer och MailTo-länkar från skrivbordet i helskärms-tunnelbana-appar på en hel sida. Jag har visat dig hur du ändrar filföreningar för att undvika det irriterande beteendet hos stationära filer som öppnas i helskärms tunnelbana / modernt läge.

Och du kan redan använda tunnelbana stil apps och skrivbordet sida vid sida i Windows 8 redan, Stardock tar det ett steg längre.

Vad Stardock ModernMix ger

ModernMix by Stardock, kommer att köra Windows 8-appar i enskilda fönster på skrivbordet. Det är för närvarande tillgängligt för en gratis 30-försök som en offentlig beta. När du har installerat ModernMix kan du ta 30 dagars prov eller köpa den senare till 4, 99 USD.

Därefter kan du konfigurera hur du vill att tunnelbana och stationära appar ska fungera när du startar dem. Du har ännu fler alternativ om du redan har Stardocks Start8-menyutbyte installerat.

Därefter spelar du om och njuter av att använda dina metro / moderna appar i Windows på skrivbordet i Windows 8. Här har jag Xbox Music och Windows Store-program som körs på skrivbordet med Word och File Explorer.

En annan groovy sak som är värt att påpeka är att när du har tunnelbana apps som körs på skrivbordet, visas deras ikoner i Aktivitetsfältet.

När programmen Windows 8 körs på skrivbordet har de samma kända fönsterstorlekskontroller som Minimera, Maximera och Stäng. Det ger också varje fönster ett eget ModernMix-överlägg för att styra Windows-format.

ModernMix är fortfarande för närvarande i Beta, och du kan berätta. Det finns några saker jag skulle vilja se förbättras, främst med att apps i metrostorleken ändra storlek bättre i sina respektive fönster. Men överallt, från min testning måste jag det här Microsoft borde ta en närmare titt på och överväga att lägga till den här typen av funktion i framtida Windows 8-uppdateringar.

">