Windows 10 Insider Build 15061 är den tredje PC Preview Build den här veckan

Microsoft har idag rullat ut Windows 10 Creators Update Preview Bygg 15061 för Insiders i Fast Ring. Detta gör det tredje Insider release för PC den här veckan, eftersom företaget lägger slut på den sista versionen som bör släppas inom kort.

På tisdag fick vi Bygg 15058, igår var Bygg 15060, och idag får vi Bygg 15061 precis i tid för helgens testning. Precis som de andra två Insider-byggnaderna släpptes i veckan finns det inga nya funktioner, men några viktiga buggfixar under huven.

Uppdatering av Windows 10-skapare Bygg 15061

Här är listan över vad som har fastställts, förbättrats och ändrats enligt Windows Insider chef Dona Sarkar:

  • Vi fixade ett problem som resulterade i en viss oväntad visuell störning när du tittar på vissa mp4-videor i filmer och TV på de senaste flygningarna.
  • Vi fixade ett problem som resulterade i att OOBE kraschar när du knackade på födelsedagsdatumfältet när du skapade ett nytt konto och en e-postadress.
  • Vi fastställde en nyemission som resulterade i att vissa VPN-anslutningar var oförutsedda att de saknades från nätverksanslutningar.
  • Vi fixade ett problem där det under senare flygningar kanske inte finns några Direct3D 9-spel på jämna mellanrum. För att arbeta runt om det var det nödvändigt att din standard skärmupplösning är den rekommenderade inställningen för ditt system. Du kan nu återställa din bildskärmskonfiguration till dina önskade inställningar.

För att fånga den här senaste byggnaden, se till att du befinner dig i snabbringen (om du flyttat till långsam ringen för att få inbyggda appuppdateringar) och gå till Inställningar> Uppdatering och säkerhet> Windows-uppdatering .

Kom ihåg att med alla förhandsgranskningsbyggnader finns det kända fel och andra problem. Gå till Microsoft Blog för att se hela changelog. Den snabba takt som Microsoft utfärdar Insider Preview bygger på är en signal att den färdiga versionen ligger precis runt hörnet.

Om du är en tidig adopterare, men inte en del av Insider-programmet, se till att du läser vår artikel: 12 saker du bör göra innan du installerar Windows 10 Creators Update (Version 1703) först för att få din dator redo för den stora uppdateringen.