Windows 10 Bygg 10074 ISO bilder tillgängliga nu

Microsoft i veckan, under sin Build Developer-konferens släppte en ny version av Windows 10, bygg 10074 till både de snabba och långsamma ringarna. Eftersom denna byggning ingår i långsam ringen, gjordes ISO-bilderna samma dag som utgåvan.

Fördelen med att ladda ner en ISO är att du kan placera dem på installationsmedia som en DVD eller USB-minne med ett gratis verktyg som Rufus eller Microsofts Windows 7 USB / DVD Download Tool - namnet är gammalt men det fungerar för att skapa en startbar blixt kör. Då kan du göra en ren installation på en av dina testdatorer för Windows 10.

Den andra fördelen är att en ISO ger en enkel metod för att installera Windows 10 på en virtuell maskin med ett program som Oracle's free VirtualBox eller genom att använda Hyper-V i Windows 8.1.

Hämta Windows 10 Build 10074 ISO

För att ladda ner ISO-bilderna måste du vara medlem av Windows Insiders-programmet. Om du inte redan är en, läs vår artikel: Installera och testa Windows 10 tech preview. Det kommer att styra dig genom processen för att ansluta sig till Insiders-programmet.

Gå sedan till den här Microsoft-sidan och välj ditt språk och antingen 32 eller 64-bitarsversionen för att ladda ner.

Promotionsvideon nedan visar några höjdpunkter från Windows 10-funktioner och körs över flera enheter. Den slutliga versionen kommer att släppas senare i sommar.

">

Har du testat den senaste versionen av Windows 10, bygg 10074, som nu heter Insider Previews? Låt oss veta i kommentarerna nedan, eller för djup konversation och felsökning, gå med i Windows 10 Forums - det är gratis.