Få Android-meddelanden på Windows 10-enheten

Den senaste uppdateringen av Windows 10-årsdagen lade till en funktion till Cortana som låter dig få meddelanden från din Android-telefon på din Windows 10-dator. Så här ställer du in det.

Android-meddelanden i Windows 10

Det första du behöver göra är att hämta Cortana-appen från Google Play Butik. Det är värt att notera att Cortana endast är tillgängligt för amerikanska användare. Men om du bor utanför USA kan du använda APK Mirror för att få det (och ja det är säkert).

När du har laddat ned appen, starta den och du måste vara inloggad med ditt Microsoft-konto. Välj sedan Inställningar och Synkroniseringsmeddelanden som visas nedan.

På nästa skärm, gå igenom listan och växla på de meddelanden som du vill dyka upp på din Windows 10-dator. Du kan välja mellan meddelanden om lågt batteri, appar, inkommande meddelanden och missade samtal.

Sedan startar du Cortana på din Windows 10-enhet och slår på Skicka meddelanden mellan enheter .

När allt är inställt, hittar du meddelandena i Action Center på din Windows 10-dator.

Jag bör också nämna att medan det finns en Cortana-app för iOS, stöds den inte i iOS. Så, om du är en Android-användare, kan du ta hand om den nya funktionen.

Vad tar du med? Lämna en kommentar i avsnittet nedan och låt oss veta om det fungerar för dig och din telefon. Kom också ihåg, du behöver den senaste versionen av Windows 10 Anniversary Update.