Här kan du se Google I / O 2014 Live

Google håller sin stora årliga konferens på onsdag i veckan, och om du vill titta på huvudnyckeln och fortsätta med att gå på, har du flera alternativ. Google har skapat en webbplats som låter dig börja genom att titta på händelsens liveflöde, titta på den medan du är på språng med en app, och du kan till och med se till att händelsen strömmar live här.

Titta på Google I / O Live

Från din dator: Gå till google.com/io vid 9:00 Pacific eller 12:00 Eastern för att titta på början på keynoten som kommer att strömma live.

Från Smartphone eller Tablet: Om du är på språng kan du ladda ner Google I / O-appen för Android och titta på den på din smartphone eller surfplatta.

Det är att lägga live streamen på din blogg eller hemsida också. Gå till den här sidan och följ anvisningarna för att skapa en inbyggd gadget.

Vi utnyttjar det här alternativet, så du kan titta på händelsen här i videon nedan, som också innehåller ett socialt flöde från Google utvecklare.

Vad förväntas från Google I / O

Ryktet har det att det kommer bli en ny så kallad "Google Wear" tillkännagivna, inklusive nytt Google Glass samt annan bärbar teknik - kanske en klocka eller ett fitnessband. Du bör också förvänta dig att laget meddelar förbättringar av sina befintliga tjänster.

Rykten brukar också spekulera på att Google kommer att introducera Android "L" - nästa version av Android. Det sägs också att företaget kommer att ta ett annat försök att vinna vardagsrummet och en ny Android TV-plattform.

Om du är en Android-entusiast och gillar att ligga på framkanten av Google och Android-tekniken, vill du definitivt göra tid denna vecka för att fånga Google I / O, och i år ger flera sätt att göra det.