Vad händer med musik i Gmail?

Tidigare denna vecka introducerade Google en ny funktion i Gmail som kallas Prioriterad inkorg. Otroligt nog, det ser ut som om Google har lagt till en rolig bakgrundsmusik för när du kontrollerar dina e-postmeddelanden. Är detta sant? Varför skulle det göra så? Låt oss ta reda på.

Så vad är musiken verkligen?

Det visar sig att musiken du hör spelar är faktiskt musiken till introduktionsvideon till Prioriterad inkorg. På vissa webbläsare lägger videon autoplays utan att dyka upp och detta orsakade mycket förvirring bland Gmailers.

fixar

Kanske skulle den bästa lösningen vara att aktivera Prioriterad inkorg och öppna / stänga webbläsaren. Musik kommer ganska mycket att vara borta. Klart och klart. Nu finns det också en annan kärnvapenstrategi som du kan ta som skulle vara dumt och snällt dumt men .... Det är en jätte ursäkt för att visa dig ett roligt trick så låt oss ta en titt.


Steg 1 - (Windows Vista eller Windows 7 krävs)

Öppna Gmail i ett nytt webbläsarfönster - Chrome kommer att göra bra för min demo.

Steg 2

Öppna volymmixern från fackikonet genom att högerklickavolymkontrollikonen och välj volymmixer .

Steg 3

Hitta webbläsaren som du öppnade Gmail i ( i mitt fall det är Chrome ) och stäng av det genom att trycka på den lilla högtalarikonen .

Det är allt! Nu kan du bläddra i din e-post utan den roliga karnevalsmusiken .... och ja ... nästan all volym kommer att vara död i den här webbläsaren, så det här är faktiskt en bra FYI om hur du kan stänga av en webbläsarfönster men inte egentligen något jag skulle rekommendera att göra. :)