Apple Store Offline - Mer Apple Toys Incoming

Det är svårt att föreställa sig hur mycket pengar Apple tar i varje sekund genom sin webbutik. Så det kan bara betyda en sak när Apple kastar upp underhållssidan .... Nya Apple Leksaker läggs till webbplatsen!

En ny iPhone kommer sannolikt att slå platsen idag tillsammans med några andra enheter som läckt av några bloggar (måste älska dessa sökresultat). Om uppgifterna är korrekta ser det ut som några nya iPod.

Sammantaget är det mesta av hype runt den nya iPhone som de flesta tror kommer att kallas iPhone 5. Är det verkligen viktigt? Jag menar, vem bryr sig vad en telefon heter rätt? Inte säker på dig, men jag blir verkligen trött på all hype runt namnet på en telefon. Apple har naturligtvis inte något emot all fri publicitet. Jag hoppas att de bara kommer att kalla den den nya " iPhone " och döda denna galenskap framåt. Så logiskt som det här låter, om jag var ansvarig kille, skulle jag hålla galenskapen levande och fortsätta ge det nya namn utan någon annan anledning än all fri press.

Vad tror du kommer att släppas idag? Bryr du dig? Berätta om det i kommentarerna nedan.