En vecka i spel: NRA-spel, PlayStation 4 rykten och alltför mänskliga nedgångar

Det är en vecka efter CES (Consumer Electronics Show), och den tekniska industrin återhämtar sig. Det verkar som om spelnyheterna var lite smala, men det fanns fortfarande några betydande bitar av nyheter. En av de största är rykten om PlayStation 4, Sonys nästa konsol. Det förväntas bli meddelat senare i år.

NRA: s iPhone Game Fickar Folk Av

NRA (National Rifle Association) släppte ett iPhone spel som är utformat för att utbilda användare på korrekt användning av en pistol. Vi vet alla att vippa eller röra en iPhone-skärm är som att använda en riktig pistol. Höger? Hur som helst spelades ursprungligen ett betyg för åldrarna 4+. Nu är det 12+. Det är för våldsamt för barn, enligt App Store. Om något är spelet del av det bara en distraktion. Det ska ha tips och information om pistolskydd.

Bör det vara olagligt att sälja M-rated spel till minderåriga?

Kongressmedlem Jim Matheson i Utah har föreslagit en proposition som skulle göra det olagligt att sälja mogna titlar till minderåriga. Detta liknar vad vi såg i högsta domstolen, Brown v. Entertainment Merchants Association. Problemet med räkningar som detta är att de undergräver ESRB: s ursprungliga avsikt, vilket var att hålla regeringen från att tillämpa lagar om spel som anses olämpliga för barn.

Sony VD säger företaget på vägen till Recovery, kommer 4K TV att ta lång tid att fånga på

Sony VD Kazuo "Kaz" Hirai säger att företaget återhämtar sig från sina svåra ekonomiska tider. Han pratade också om sin framtid i TV-verksamheten. De planerar att introducera låga priser på TV-apparater, och tycker om nya 4K Ultra-HD-TV. Han noterar självklart att det kan ta upp till 10 år att fånga på. Är vettigt. Jag såg några fina TV-apparater på CES i veckan, och det går inte att säga att jag ska betala $ 12 - $ 20.000 för en tv som inte ens stöds av något av mina visningsinnehåll.

"Classic White" PlayStation 3 kommer till Nordamerika

Nordamerika får äntligen den vita PlayStation 3. Det ser ganska snygg ut. Den heter "Classic White", och den levereras med en 500 GB hårddisk. Det kommer att sätta dig tillbaka $ 299, 99, och fartyg den 27 januari. Om du inte har plockat upp en PlayStation 3 än, kan det här vara en bra tid ... kanske. Tänk på att det finns andra Sony Computer Entertainment rykten som flyter runt på internet just nu.

PlayStation 4 Meddelande Kommande i år?

Det kommer att bli stora nyheter. I ungefär en vecka sedan bekräftade Sony att PlayStation 2 inte längre tillverkas. Om du vill välja en innan de är slutsålda kan det vara värt att göra. Det är en av de bästa konsolerna hela tiden. Som sagt kommer Sony sannolikt att meddela PlayStation 4 i år. Det kommer sannolikt att vara på Electronic Entertainment Expo (E3) i Los Angeles, men vissa rapporter säger att meddelandet kan komma så tidigt som i maj. Jag tror att spelare är redo för något nytt från både Microsoft och Sony.

Obama vill lägga mer ansträngningar i studien av effekterna av våldsamma videospel på spelare

President Obama vill att kongressen ska finansiera forskningen om de effekter som våldsamma spel har på spelarna. Några personer i spelgemenskapen är upprörda över detta. De hävdar att det inte finns någon anledning att undersöka effekterna av sådana spel, eftersom tidigare forskning inte visar någon direkt korrelation. Det blir intressant.

Jag, för posten, tror inte att det finns en anslutning. En skruvad kille är ett skruvat barn oavsett vad han eller hon spelar eller tittar på. Jag tycker att mental hälsa är det största problemet här. Om du är gammal nog för att komma ihåg 80-talet, var kongressen efter tungmetall, rap och andra typer av musik, för att det fanns det värsta på barnen. I slutändan var allt vi fick föräldrars rådgivande klistermärken på album, och det brukar öka försäljningen av vissa poster.

För mänsklig borttagen från Xbox Live Marketplace

En rättslig kamp mellan Silicon Knights och Epic Games resulterade i att Silicon Knights beställdes av den amerikanska domstolen att återkalla och förstöra alla osålda kopior av spel de utvecklat med hjälp av Unreal Engine 3 (Epic's game engine). För Människan var ett av dessa spel. Det upptäcktes i veckan att utvecklaren har tagit bort Too Human från Xbox Live Marketplace, Microsofts butik för digitala kopior av Xbox 360-spel.