Se spel på troner Säsong 6 Premiere på din Xbox den här helgen

HBO Nu är medieföretagets fristående över den översta streaming-tjänsten som gör att du kan titta på programmeringen, på begäran, utan att betala för kabel. När HBO Now ursprungligen lanserades förra året var det en Apple TV-exklusiv.

Efter det började det dyka upp på andra enheter som Android, Amazons Fire TV, och Roku. Den är också tillgänglig via din dators webbläsare.

Xbox är den första spelkonsolen för att få den tjänst som började rulla ut igår. Det är fortfarande inte tillgängligt för PlayStation-ägare. Den är tillgänglig på både Xbox One och Xbox 360.

Enligt posten på Xbox Wire sa Jeff Dallesandro, Senior Vice President, Worldwide Digital Distribution and Business Development för HBO, "Xbox har visat sig vara en favoritplattform för HBO-publiken för att strömma sina älskade HBO-program och filmer, och vi är glada om detta nästa stora steg i vårt partnerskap. "

Spelet av troner Säsong 6 Premiere Free

Kanske är det bästa erbjudandet att alla Xbox-ägare, både HBO och icke-HBO-abonnenter, får chansen att se Season 6 premiären från helgen. Episoden kommer att finnas tillgänglig på Xbox One och Xbox 360 från 25 april till 28 april.

När HBO Now lanserades visade vi dig hur du började med en gratis månad med HBO nu på Apple TV. Om du är en Xbox-ägare och inte har prenumererat än, får du också en gratis 30-dagars prov. Efter försöksperioden kostar det $ 14, 99 per månad.