Pandora behöver vissa användare att återställa sina lösenord

Om du är Pandora-användare, se till att du kontrollerar din email för ett meddelande från företaget. Pandora säger att det har anledning att tro att vissa användares lösenord har äventyras.

Även om det inte är klart hur många användare som påverkades och företaget säger att det inte har några beviskonton har manipulerats. Det rekommenderas dock att du ändrar ditt lösenord som en försiktighetsåtgärd.

Jag fick det här mailet idag och gick vidare och ändrade mitt lösenord. Här är vad e-postmeddelandet från Pandora säger:

Kära Pandora lyssnare:

Som en försiktighet vill vi göra dig medveten om en situation som eventuellt kan påverka ditt Pandora konto.

Först och främst finns det inga bevis för att ditt Pandora-konto har äventyras eller manipulerats på något sätt.

Men användarnamn och lösenord som bryts från en annan tjänst än Pandora för några år sedan publicerades nyligen på webben.

För att skydda Pandora-lyssnare har våra säkerhetsgrupper analyserat data och upptäckt att ditt Pandora användarnamn var med i listan.

Om du delar lösenord över tjänster och inte har uppdaterat dem nyligen, och du inte redan har återställt ditt Pandora lösenord, borde du göra det nu.

Nedan finns en länk som du kan begära om återställning av lösenord på Pandora. https://www.pandora.com/account/help

Vi ber om ursäkt för eventuella olägenheter och svarar gärna på eventuella frågor. Känn dig fri att nå ut på: https://help.pandora.com/customer/portal/emails/new

Lyssna på,

Pandora

Fick du en av dessa idag? Låt oss veta i kommentarsektionen nedan.