Starbucks Plocka veckan är fortfarande en iPhone gratis Apps Bonanza

För några år sedan började Starbucks lämna små kort ut av registret som hade kampanjkoder för gratis iPhone- och Android-appar och låtar som du kunde ladda ner den dagen. Jag har inte sett de här korten på sistone, men gissa vad: de fria programmen finns fortfarande kvar. Och det finns massor av dem. Och du behöver inte faktiskt gå till Starbucks för att få dem.

Just nu sitter jag i mitt hus i mina pyjamas, och jag kan dra upp 12 gratis iOS-appar från Starbucks App, Pick of the Week. Och det här är inte galna apps som skulle vara gratis ändå. Det är inte bara en massa ficklampans appar och tic tac toe games-det här är legit betalade appar som vanligtvis säljer för $ 2 till $ 5 i App Store.

UPPDATERING: Ser ut som Starbucks gratis hämtning av veckan har upphört från och med september 2016. Lyckligtvis kan du fortfarande få gratis iTunes-appen i veckan. Prenumerera på nyhetsbrevet för att få recensioner av varje gratis app så snart den släppts.

Min fru har fått dessa i åratal, men jag vågar just nu att det finns gratis appar på bordet. Hela tiden har jag inte laddat ner dessa, det är som att jag har hällt pengar i avloppet. Seriöst, titta tillbaka på appar som de erbjöd sig gratis och jag saknade (koder upphör om cirka 30 dagar), det har varit massor av gånger när hela Starbucks-ordern skulle ha betalat sig i en gratis app som jag egentligen ville ha.

Ångrar inte mer.

Så här får du direkt 10+ gratis appar från Starbucks App Välj veckan

Starbucks har nyligen redesignat sin Starbucks App, och även om det fick några blandade recensioner, är den enda stoppet som handlar om cirka en månads värde av gratisappar fortfarande kvar.

Bara skjuta upp det, logga in och bläddra till de gratis appar som erbjuds längst ner .


Tryck på Meddelanden och du får se en lista över alla andra appar som tidigare var gratis (och förmodligen fortfarande).

Visa detaljerna för Starbucks Pick of the Week och du kan lära dig mer om appen och se utgångsdatumet.

När du löser in din kostnadsfria app tas du till App Store med den prepopulated koden.

Den gratis appen är din!

Vad gör Starbucks app mer?

Starbucks ger inte längre gratis låtnedladdningar. Istället har de kastat in med Spotify och integrerat musik i butiken med både Starbucks och Spotify-appen.

Starbucks app är plats medveten, och det kan berätta vilken låt som spelas i butiken du är på. Om du gillar det kan du spara det till Spotify.

Du kan också se en lista över tidigare spelade låtar på Starbucks.


Sammantaget är Starbucks + Spotify-integrationen ett utmärkt sätt att få mer information än vad du behöver om företagets kaffebutik jamz. Ibland tycker jag om att ta med spellistan hemma, pumpa den över en Bluetooth-högtalare, springa två bländare på en gång och sätt en gammal äggsmörgås under en upp och ner Pyrex på min räknare för att återskapa Starbucks-atmosfären i mitt kök. En gång när jag gjorde det här visade någon man upp och skrev ett manus för en tech startup explainer-video på sin Macbook Air vid mitt köksbord. Jag var tvungen att ge honom mitt wifi-lösenord och allting.

Okej, det hände aldrig.

Poängen är, Starbucks-appen är fortfarande en ganska groovy ledning för gratis appar och free-ish Spotify-låtar.

Åh ja, och du kan fortfarande använda den för att spåra belöningar och beställa kaffe. Starbucks är främst en kaffeplacering, kom ihåg allt?

Från vad jag har hört är Starbucks Mobile Order & Pay ett bra sätt att hoppa över linjen, men en del av produkttillgängligheten är ibland otrolig. Om ditt hjärta är trasigt eftersom appen säger att de är ute av din speciella brygga, är det värt att det dyker upp och fråga ett riktigt levande människa för att bekräfta.

Okej, det är allt jag har. I avskildhet, här är några blogginlägg titlar som avvisades för att vara för punny:

  • App-uccino: Starbucks Grande-sized Freebies
  • Få betalda mobila appar från Starbucks för inga pengar
  • Ett App-etiserande erbjudande från Starbucks
  • Starbucks Plocka veckan: Sätta den gratis appen i Frappe
  • Få Buzzed på gratis Buzzworthy Apps från Starbucks