Ladda upp MP3 till YouTube på HD på Easy Way

Det kommer att finnas tillfällen när du bara vill ladda upp en ljudfil till YouTube, men du vill inte gå igenom alla väsen för att skapa en video för den. Kanske vill du bara lägga till en bild och sedan dela din sång, tal eller annan ljudfil med världen.

Oavsett vad din anledning är, skulle det normala sättet vara att gå igenom videoredigeringsprogram som Windows Movie Maker - vilket har ett enkelt sätt att extrahera ljud från en videofil. Du måste lägga till bilden i ditt ljudspår, exportera hela saken som en videofil och ladda upp resultatet till YouTube. För mycket av ett besvär enligt min åsikt. Här är ett enklare sätt att göra det med TunesToTube.

HD MP3-uppladdning till YouTube

TunestoTube låter dig enkelt ladda upp ljudfiler, och den resulterande videon blir en HD med bästa möjliga ljud.

För att börja, se till att du är inloggad på ditt YouTube-konto, gå till TunesToTube och klicka på Anslut YouTube-konto.

Därefter måste du lägga till TunesToTube offlineåtkomst.

Se nu till att du har din MP3-fil och den statiska bildfilen klar. Klicka på Ladda upp filer och vänta på att de ska ladda upp. Medan det händer kan du fylla i titeln, beskrivningen och taggarna, bestämma om din video kommer att vara offentlig eller privat och senast men inte minst lösa CAPTCHA.

När allt har laddats upp klickar du på Skapa video! knappen som visas på höger sida av sidan.

Skapandet och uppladdning av videotiden beror på hastigheten på din internetanslutning. Du kommer bli underrättad när videon är klar och du kommer också att få videolänket.

Videon kommer att ha TunesToTube vattenmärke, men det är ett litet pris att betala för en bra tjänst.

Men du kan ta bort vattenmärket genom att göra en donation. Om du donerar minst $ 5, 00 får du också mycket fler funktioner, som du kan njuta av i sex månader, inklusive uppladdningar via URL, större filstorlekar och uppladdning till flera konton.