Amazon Cuts Pris på Echo Speaker till $ 99 Plus Andra Enhetsrabatter

Om du har varit på staketet om att få en Amazon Echo-högtalare eller någon annan av Amazon-enheter, är det nu dags att få något med en stor rabatt. För närvarande erbjuder företaget Alexa Alexa Echo för bara $ 99. Återförsäljaren jätte erbjuder rabatter på vissa (inte alla) av dess andra enheter också. Här är en titt på vad du kan spara på sina enheter under en begränsad tid i USA.

Rabatter på Amazon-enheter

Den mest anmärkningsvärda prissänkningen finns på Amazons klassiska Echo smart högtalare; normalt prissatt till $ 179, 99, är rabatterat $ 80, vilket innebär att du kan välja en upp för bara $ 99, 99.

Det här är enheten som sparkade sin revolutionerande familj av Echo-enheter - inklusive Echo Dot, Amazon Tap, Echo Look och den senast tillkännagav Echo Show. Amazon erbjuder också rabatter på sin Echo Dot som nu är tillgänglig för $ 44, 99; och en rabatt på $ 30 på Amazon Knapphögtalare, vilket sänker priset till endast 99, 99 USD.

Echo-serien av enheter öppnade vägen för sin digitala assistentteknologi, Alexa, för att bli en framträdande aktör på marknaden, som konkurrerar med Apples Siri och Microsofts Cortana. Alexa har kommit långt sedan dess första release i den klassiska Echo smart högtalaren och det finns nu en uppsjö av nya färdigheter tillgängliga för den. Den digitala assistenten har flyttat sig in i andra Amazon-produkter som dess tabletter, Fire TV, Apps och mer. Alexa är också på väg i andra enheter som byggts av utvalda tillverkare som klockor och HDTV.

Förutom de begränsade avtalen på Echo-enheter, erbjuder företaget också besparingar på några av dess brandtabletter. Här är en fördelning av rabatterna:

  • Fire 7 Tablet med Alexa: 8 GB för 39, 99 USD eller 16 GB för 59, 99 USD.
  • Fire HD 8 Tablet med Alexa: 16 GB för 59, 99 USD eller 32 GB för 89, 99 USD.
  • Echo Show med Alexa: Köp två och spara $ 100 genom att använda rabattkoden SHOW2PACK vid utcheckningen.

Har du funderat på att få ett eko men väntar bara på rätt tid? Om du har för avsikt att välja en, eller redan ha en, lämna en kommentar nedan och berätta om det.