Tricks för att få betalda iOS och Android Apps på billiga eller gratis

Har du någonsin verkligen tänkt på hur "smart" din smartphone skulle vara utan alla tredjepartsapp installerade på den? Inga spel, nej Spotify, ingen Facebook ... det blir lika roligt som en vanlig Nokia 1616-telefon.

Men inte alla appar är gratis. Faktum är att några av de appar som verkligen utnyttjar telefonens hårdvara kan vara ganska dyra. Det är just därför vi är här för att visa dig några knep på att spara några pengar på betalda appar på eller ens få dem gratis.

AppShopper (iOS)

AppShopper är den bästa platsen för att få dina favoritappar för mindre pengar. Du behöver inte fylla i enkäter eller ladda ner andra appar. Allt du behöver göra är att registrera ett gratis konto och lägga till några appar på din önskelista - så snart apparna går till salu, kommer du att få ett meddelande via e-post.

Webbplatsen är också bra även om du inte tycker om att göra ett konto - ett snabbt besök på hemsidan visar dig dagens rabatterade appar och du kan bläddra och se om du hittar något som är värd att hämta. Genom att klicka på en app hittar du en fullständig beskrivning, skärmdumpar, App Store-betyg och till och med en prisspårare för den specifika appen.

Bortsett från iPhone och iPad-appar, spårar AppShopper också Mac Apps, så det gör det utan tvekan det första destinationen för alla dina Apple App-shoppingbehov. Gå vidare och ge dem ett besök. Du kommer bli förvånad över hur många gratis appar du kan hitta.

AppSales (Android)

AppSales är en gratis app för Android som gör ungefär samma saker som AppShopper för iOS. Jag har använt det länge och det är säkert att säga att det har hjälpt mig att spara över 50 USD. Hämta bara appen från Google Play för att komma igång.

På målsidan visas alla appar som för tillfället säljs. Om ett försäljningsbud inte längre är tillgängligt, har appikonen vanligtvis "upphört" skrivits över den. Det här är ett bra avsnitt för att leta efter om du letar efter något nytt och nytt.

Gå till fliken Önskelista kan du titta på önskad kartor för att se de appar som är mest populära bland andra användare. Du kan lägga till appar på den här listan från Google Play - när du har hittat det du vill lägga till, klicka helt enkelt på Dela och välj AppSales .

Klicka på någon app i avsnittet AppSales och du kan se ett prishistorikschema som låter dig veta hur lågt priset har sjunkit under de senaste 60 dagarna. Vissa appar har också beskrivningar och skärmdumpar tillgängliga, men även om de inte kan du alltid klickar på knappen Visa på Google Play .

AppSales har också en handfull användbara sökinställningar som du kan konfigurera. Du kan till exempel ställa in minsta antal rabattprocent, välj från 49 olika kategorier och tweak hur du blir informerad när något på din önskelista blir diskonterat.

En liten anteckning - även om AppSales är gratis, är det en annonsbaserad plattform. Om du vill bli av med annonser kommer det att kosta dig $ 4 USD per år vilket är rättvist med tanke på att du sparar minst så mycket genom att använda den. Klicka på följande knapp för att ta tag i AppSales för Play-butiken.