Redigera bilder på Google+ även efter att de har laddats upp

Google+ appen för Android har en groovy-funktion som låter dig redigera bilder även efter att du har laddat upp dem. Med Google+ bildredigeraren i Android kan du lägga till filter och få dina foton hur du vill ha dem.

Låt oss säga att du har laddat upp en bild direkt efter det, men bestämde dig för att det behövs lite mer arbete, till exempel beskärning eller ett extra filter. Eftersom bilden redan är uppe på socialtjänsten och vänner checkar ut det, vill du inte ta ner det, redigera och ladda upp det igen. Men du kan enkelt göra det direkt från Google+ appen med bildredigeraren.

Google+ bildredigerare

Starta appen på din mobila enhet och hitta posten som innehåller bilden du laddat upp och tryck på bilden. Du får en skärm som liknar den nedan. Tryck på knappen Redigera (pennaikon).

Nu för den roliga delen. Du har nu knappar som gör att du enkelt kan rotera och beskära din bild, perfekt när den har laddats upp. Eller du kan trycka på knappen Förbättra för att automatiskt justera den till de bästa inställningarna. Vanligtvis fungerar alternativet Enhance bra, men på vissa bilder, inte så mycket.

Oavsett vad du gör, glöm inte att kryssa knappen till höger och Spara, så att dina ändringar återspeglas. Du har också möjlighet att lägga till som de populära filtren som Instagram har gjort oss till, eller hatar, beroende på hur du känner.

Du får en hel massa filter - nio av dem, för att vara exakta, var och en med varianter. Tryck bara på den du vill ha och för en av dess varianter, tryck på den igen och appen växlar mellan dem. Processen är intuitiv och enkel att använda.

För ännu mer effekt finns ramar också - klicka bara på ramarna och där kan du välja olika och mixa och matcha dina filter. Det här är en cool funktion i appen som låter dig redigera och redigera dina foton även efter att de har laddats upp till Google+ webbplatsen.